Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

’Grassley-memoet’ afslører mere om anti-
Trump-kuppet; Det, der står på spil, er enten
krig eller udvikling under det Nye Paradigme

’Grassley-memoet’ afslører mere om anti-
Trump-kuppet; Det, der står på spil, er enten
krig eller udvikling under det Nye Paradigme
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 5. feb., 2017 – Her til morgen kom endnu flere skadelige afsløringer frem om kupforsøget mod det amerikanske præsidentskab, fra offentliggørelsen af det otte sider lange memorandum af senator Chuck Grassley (R-IA), formand for Senatets Justitskomite, der fører tilsyn med FBI. Endskønt det er stærkt redigeret, rapporterer dette dokument, som dækker præsidentvalgperioden i 2016, at Clinton-kampagnen ’shoppede’ anti-Trump-påstande fra en ukendt, udenlandsk kilde, som gik til Obamas Udenrigsministerium, hvorfra disse påstande dernæst blev shoppet videre til »tidligere« britiske spion, Christopher Steele, som så overgav dem til medierne og FBI. Steele udarbejdede et dossier, dateret 19. okt., 2016 – en anden dato end det kendte, »uvederhæftige dossier« – og som hidtil ikke er blevet offentliggjort.

Grassleys memo blev oprindeligt skrevet den 4. jan., da han, med tilslutning fra senator Lindsey Graham (R-SC), leverede det til det relevante kontor i Justitsministeriet og til FBI-myndigheder med krav om en efterforskning af Steele for kriminelle handlinger. Memoet fremfører, »Det er allerede foruroligende, at Clinton-kampagnen finansierede hr. Steeles arbejde; men at disse Clinton-medarbejdere samtidigt gav hr. Steele beskyldninger, rejser yderligere spørgsmål om hans troværdighed«. Grassley har krævet, at der iværksættes anklager om kriminelle handlinger imod Steele og andre indblandede i denne beskidte operation.

Udviklingerne i dag åbner for »Fase To«, som kommer efter udgivelsen af »Nunes-memoet« den 2. feb. af Devin Nunes (R-CA), formand for Husets Efterretnings-udvalgskomite. Nunes-memoet fokuserer på anti-Trump FBI- og justitsministerie-toppersoners og Steeles ulovlige brug af FISA-processen til opnåelse af en overvågningskendelse. I dette nye Grassley-memo er Udenrigsministeriet indblandet. Der kommer flere »afsløringsfaser«. Dette kan offentligt afsløre de personer i London og Washington, der var ansvarlige for det, der skete i Ukraine med det formål at tvangsindføre et nazistisk regimeskifte gennem den ’farvede’ Maidan-revolution i 2013-14. Intet under, at Victoria Nuland i går forsøgte at lægge afstand til Christopher Steele på CBS News. Nuland, der er tidligere viceudenrigsminister i Obamas regering, samt Steele et. al., promoverede direkte Maidan-kuppet.

Impulsen til denne strøm af afsløringer og udsigt til fængsel for de skyldige, er LaRouche PAC’s Særlige Efterforskende Rapport, »Robert Mueller er en amoralsk, juridisk lejemorder: Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«, som blev udgivet første gang i september 2017.

Det, der står på spil i alt dette, er ikke blot sandheden i en abstrakt betydning, men derimod, om der bliver krig, eller der kommer et Nyt Paradigme for udvikling – den Nye Silkevej. Det Gamle Paradigme for monetarisme og geopolitik er dødt, men stadig farligt. De, der støtter det, er rede til at udløse krig. Et udtryk for dette er forsiden af Londonavisen The Economist af 27. jan., der erklærer, »Den næste krig: Den voksende fare for stormagtskonflikt«.

Det eneste, vindende antikrigs-fremstød er mobiliseringen for et Nyt Paradigme, især i det transatlantiske område, for de hasteforholdsregler, der fremlægges i LaRouches Fire Love og tilslutningen til Bælte & Vej Initiativet.

Præsident Trump har atter udtalt sin støtte til en genopretning af vareproduktion og jobs i USA, i en tale, han holdt i dag på en fabrik nær Cincinnati, Ohio. Hans banner lød, »USA – Åben for business«. Det var en dyb ironi, da Tv-speakeren åndeløst afbrød live-dækningen af hans tale for at rapportere, at Dow Indekset netop var styrtdykket med 1600 points!

Kendsgerningen i verden er, at det Nye Paradigme med den Nye Silkevej er i gang. Det er modellen, der virker. Det er LaRouche-parrets årtier lange dagsorden in action. Fremtiden for menneskeheden er vores.

Foto: Præsidenten og vicepræsidenten mødes med Senatets lederskab. De demokratiske senatorer Feinstein og Schumacher til venstre, og de republikanske senatorer McConnell og Grassley til højre. 24. jan., 2017. (Whitehouse Photo / twitter)  

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*