Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: OBS!
Helga Zepp-LaRouche Internationale Webcast
onsdag 9. maj, 2018 kl. 18:
Med spændingerne, der stiger,
hold jer det store billede for øje

Meddelelse: OBS!
Helga Zepp-LaRouche Internationale Webcast
onsdag 9. maj, 2018 kl. 18:
Med spændingerne, der stiger,
hold jer det store billede for øje
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

De bredere, strategiske implikationer af præsident Trumps beslutning om Iran-aftalen står endnu ikke klart. Det, der står klart, er, at Det britiske Imperium og dets allierede har til hensigt at optrappe spændingerne, især mellem USA og Rusland og mellem USA og Kina. Deres mål er at sabotere det Nye Paradigme, som er i færd med at vokse frem omkring en Firemagtsaftale mellem Kina, Rusland, Indien og USA, centreret omkring Kinas Bælte & Vej Initiativ, der fortsat vinder støtte fra flertallet af regeringer på trods af de desperate bestræbelser fra initiativets geopolitiske modstandere, der sætter sanktioner, regimeskifte, terrorisme og stedfortræderkrige ind for at stoppe det.

Det bør ligeledes bemærkes, at hjulene bliver ved med at falde af Russiagate-damptromlen, med dommere, der afsiger domme, som udfordrer den juridiske lejemorder Robert Muellers seriemagtovergreb. Desuden bliver de tjenester, der står bag, i særdeleshed FBI, udrenset, gennem fyringer og afskedsbegæringer, i forventning om kommende anklageskrifter.

Tiden er ikke til spekulationer i lænestolen eller nedtrykt underkastelse. I sidste uge udstedte Helga Zepp-Larouche en udfordring om at rejse en begejstret, hidtil uset mobilisering på vegne af det Nye Paradigme. Hør med i denne uge – ONSDAG, 9. MAJ – når hun opridser det, der må gøres for at opnå sejr over de degenererede oligarker, der er engageret i et kollapsende forsvar for det Gamle Paradigme.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*