Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

DATO ÆNDRING: Invitation til Schiller Instituttets internationale videokonference lørdag den 12. december:
Verden efter det amerikanske valg:
Lad os bygge en verden baseret på fornuft

DATO ÆNDRING: Invitation til Schiller Instituttets internationale videokonference lørdag den 12. december:
Verden efter det amerikanske valg:
Lad os bygge en verden baseret på fornuft
image_pdfimage_print

Begynder enten kl. 15 eller 16 dansk tid. Mere senere.

Tilmelding her.

Denne konference finder sted tre uger efter det amerikanske valg, en tid til at omdefinere hvordan de presserende udfordringer, som menneskeheden står overfor kan og må konfronteres. Vi må indse det absolut akutte behov for at stoppe den voksende hungersnød – beskrevet af David Beasley, tidligere guvernør af South Carolina og administrerende direktør for Verdensfødevareprogrammet, som værende af bibelske dimensioner – for at redde 30 millioner mennesker fra sultedøden.

Vi må stå sammen om at bygge et globalt sundhedssystem, hvilket vil sige moderne sundhedssystemer i hver eneste nation på kloden.
Og vi må omsider få bugt med underudviklingen i den såkaldte Tredje Verden for at fjerne årsagen til disse katastrofer.

Menneskets historie har nået en afgørende skillevej: Den eneste mulighed for at undgå vores egen selvudryddelse i en ny verdenskrig er endelig at overvinde geopolitisk konfrontation og etablere et nyt paradigme for samarbejde, især blandt atommagterne, om en ny international økonomisk- og sikkerhedsarkitektur.

Vi har brug for en ny økonomisk platform, baseret på de økonomiske principper som Lyndon LaRouche har klarlagt, som anviser vejen til løsninger ved at gøre termonuklear fusion og internationalt samarbejde i rummet til virkelighed.

Det er også tydeligt, at menneskesamfundet kun vil finde de moralske ressourcer til at foretage de nødvendige ændringer, hvis vi skaber en ny renæssance af klassisk kultur og en dialog mellem de forskellige kulturer, ved at fremhæve det bedste menneskeheden hidtil har skabt, som grundlaget for en ny og bedre æra for menneskeheden.

Disse emner vil blive diskuteret af fremragende eksperter fra hele verden.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*