Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Hvorfor 2021 er endnu et ’Beethovens år’

Hvorfor 2021 er endnu et ’Beethovens år’
image_pdfimage_print

10. januar (EIRNS) – Hold op med at se YouTube-videoerne om hvad der angiveligt virkelig skete ved USA’s Kongres, Capitol, den 6. januar!

For at forstå og succesrigt reagere på begivenhederne i sidste uge, må man starte med det store billede. Hele det transatlantiske finanssystem er i en sammenbrudskrise, og den eneste måde, hvorpå det fra London styrede imperium kan overleve, er ved at lykkes med at gennemføre, hvad de eufemistisk omtaler som deres “store omstilling”, hvilket egentlig betyder en fascistisk reorganisering af deres aldeles bankerotte finanssystem til en overnational “digital valuta”-fidus og drastisk afindustrialisering og affolkning af nationer på planeten. Stormen på US Capitol, Kongressen, den 6. januar var designet til at indlede et sådant kup i USA og til at konsolidere det med jakobinsk censur af alle og enhver oppositionel stemme.

Det er ikke første gang, at sådan noget sker. I 1933 var det Rigsdagsbranden: ’Agents provocateurs’ skabte hændelsen; fjernelse af sikkerhedsforanstaltninger muliggjorde det; og den tilsigtede effekt opstod: Hitlers statskup blev konsolideret. Tilsvarende med den 11. september 2001: London-kontrollerede saudiske terrorister blev indsat; sikkerheden svigtede på forunderlig vis; og den tilsigtede effekt blev gennemtrumfet: ‘Patriot Act’, lovpakken, efterfulgt af to årtier med udenlandske krige og en uforsonlig ‘overvågningsstat’.

Og nu Kongressen den 6. januar 2021: Provokatører førte an i angrebet; der var ingen sikkerhedsforanstaltninger af betydning; og den tilsigtede effekt er blevet igangsat: Den ‘store nulstilling’ med en føjelig Joe Biden i Det Hvide Hus og al modstand i færd med at få mundkurv på af de sociale medier.

Med dette in mente, er der tre brede synspunkter, der må understreges for rigtigt at vurdere den nuværende strategiske slagmark og forbundne stridskræfter samt den nødvendige fremgangsmåde:

1) Hvad der udspandt sig den 6. januar var en klassisk “gang-countergang”-operation, taget lige ud af Tavistock Instituttets håndbog i Storbritannien og brigadegeneral Frank Kitsons manual for kontraoprør. Debatten om hvorvidt de professionelle provokatører, der førte an i angrebet på Capitol, var ‘Proud Boys’, ‘Antifa’ eller den ene eller begge klædt ud som den anden, rammer helt ved siden af. Dette var en klassisk ‘tredje styrke’-operation, som Helga Zepp-LaRouche understregede i sin ‘Manhattan-projekt’-webcast, 9. januar, hvor efterretningstjenesterne indsættes for med overlæg at udløse vold for at opnå deres tilsigtede chokeffekt. Resten er godtroende fjolser, velmenende, eller på anden vis.

2) Sunde kræfter i USA har internationalt set stærke potentielle allierede i forhold til at besejre denne operation. Kinas Bælte- og Vejinitiativ er et stærkt og voksende alternativ til ‘den store omstilling’, og initiativets dynamik har allerede bragt størstedelen af verdens befolkning om bord. Mark Zuckerberg kan kontrollere Facebook. Men Kina bygger jernbaner og dæmninger i Afrika. Peru, der har et af de højeste antal dødsfald fra COVID-19 på planeten, fik at vide, at det kun ville modtage få vacciner fra WHO i slutningen af 2021 og ikke vil kunne købe væsentlige antal vacciner på verdensmarkedet indtil 2022 eller 2023. Men i sidste uge meddelte Kina, at de vil give Peru 38 millioner vaccinedoser, hvor den første million ankom denne måned. Det vil dække næsten 20 millioner af Perus 33 millioner indbyggere.

Tror man virkelig, at nationen Peru vil bekymre sig mere om Zuckerbergs Facebook-regler og Pompeos anti-kinesiske udfald end at vaccinere dets befolkning? Der er et realitetsprincip i spil her; lovene for den fysiske økonomi og det fysiske univers, som briterne ikke kan omgå.

Endvidere er betydningsfulde kræfter i andre lande opmærksomme på, hvordan fortællingen om Kongres-angrebets fungerer, og betydningen af den skamløse censur, der pålægges af Wall Street-styrede sociale medier imod enhver opposition. Den mexicanske præsident, Andrés Manuel López Obrador, beskrev det som Facebook gør imod præsident Donald Trump og andre som “en ny hellig inkvisition”, udformet til “at skabe en verdensregering”. Den højtstående russiske analytiker, Fyodor Lukyanov, formanden for ‘Rådet for Udenrigs- og Forsvarspolitik, skrev, at “mål nummer ét er Trump selv”. De vil gøre et eksempel ud af ham, så andre ikke tør udfordre det politiske etablissements hellighed… Og fiaskoen på Capitol i de sidste dage af hans præsidentskab har skabt et perfekt påskud til udrensning”.

3) Den britiske slagplan har en endnu mere grundlæggende svaghed og sårbarhed. Deres plan er, at man hverken må ytre sig eller få lov til at høre andet end det kontrollerede indhold, som er tilgængeligt på sociale medier. Man modtager ingen information, ingen underholdning, der ikke er af den godkendte karakter. Man får at vide, som Bertrand Russell som bekendt udtrykte det, at “sne er sort”.

Men der er én ting, som Russell og briterne har overset. Effektiviteten af denne strategi afhænger af, at menneskets natur er, som de hævder den er. Deres informationsdiktatur fungerer kun, hvis viden faktisk er baseret på sanseopfattelse; hvis identitet defineres ved Benthams ‘hedonistiske kalkule’, af hedonisme. Men spørg dig selv: Hvordan ville Helen Keller have reageret på kontrollen med de sociale medier? Ville det have påvirket hendes begrebsmæssige kræfter eller hendes evne til at forstå, hvordan verden fungerer? Ville det have grebet ind i hendes evne til at “høre” og forstå en opførelse af Beethovens 9. symfoni?

I sidste ende er det menneskets natur og dets implicitte åndsevner til at opdage universelle fysiske principper og forme verden i sit billede, som Skaberen former os i hans – en kraft for det gode, som Lyndon LaRouche brugte en livstid på at opdage, formidle og forøge – det er vores største våben i tider som disse.

Derfor er 2021 atter et Beethovens år.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*