Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

To kontrasterende paradigmer: Moralsk anløben ligegyldighed kontra folkets lykke.
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche den 23. september 2021

To kontrasterende paradigmer: Moralsk anløben ligegyldighed kontra folkets lykke.
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche den 23. september 2021
image_pdfimage_print

Ved en gennemgang af udviklingen i de sidste dage sagde Helga Zepp-LaRouche, at kampen mellem to indbyrdes uforenelige menneskesyn optrappes. Dette kan ses i den moralsk fordærvede ligegyldighed [et juridisk begreb i USA] af USA, Storbritannien og deres NATO-allierede, som reaktion på den humanitære krise i Afghanistan – som de forårsagede – i modsætning til de bestræbelser, som Afghanistans naboer er i gang med, ved hjælp af fælles projekter koordineret af Shanghai Samarbejds-organisationen (Shanghai Cooperation Organization – SCO), BRIKS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika) og Bælte- og Vejinitiativet (BVI) for at fremme økonomisk udvikling i det krigshærgede land. Det kan ses med hensyn til den modbydelige udvisning af haitiske flygtninge, som sendes tilbage til et land, der mangler midler til at tage hånd om dem på grund af en nylig række af naturkatastrofer. Det kan ses ved at sammenligne talerne fra Biden og Xi Jinping på FN’s generalforsamling. Og det kan ses ved optrapningen af regimeskifte-operationer, der dirigeres af den britiske efterretningstjeneste mod Rusland og Kina.
 
En moralsk anløben indstilling af ligegyldighed er ikke i overensstemmelse med USA’s grundlæggende principper. Hun sagde: "Vi er faret vild”. I stedet for at pålægge en politik der er nykolonial, med en malthusiansk hensigt, "må vi råbe op" og vende tilbage til de principper, som USA’s grundlæggere vedtog, der forpligter regeringen til at bekymre sig om "folkets lykke”.

Se webcastet her
 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*