Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Efter Biden-Putin-topmødet sidder vi stadig på en krudttønde
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche
den 8. december 2021

Efter Biden-Putin-topmødet sidder vi stadig på en krudttønde
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche
den 8. december 2021
image_pdfimage_print

Helga Zepp-LaRouche præsenterede en nøgtern vurdering af den globale strategiske situation efter det virtuelle topmøde den 7. december mellem præsidenterne Biden og Putin. Hun advarede om, at det der gik forud for topmødet – en krigstidslignende propagandakampagne, der beskylder Rusland for at forberede sig på at invadere Ukraine – fortsætter med potentielt katastrofale konsekvenser. Fremstødet for yderligere udvidelse af NATO mod øst, med et medlemskab for Ukraine, blev identificeret af Putin som at krydse en »rød streg «. Dette blev afvist af Biden, på trods af løfter givet af USA i 1990 om, at der ikke ville forekomme udvidelse mod øst. Truslen om atomkrig bliver rejst af andre end Schiller Instituttet, herunder Tucker Carlson, mens krigshøge som har mistet forstanden, såsom Senator Wicker fra Mississippi, opfordrer til, at USA overvejer muligheden for et første-atomvåbenangreb.

Helga Zepp-LaRouche gentog, hvordan hendes initiativ for at håndtere den forfærdelige krise i Afghanistan, Operation Ibn Sina, er en vej til samarbejde mellem USA, Rusland og Kina. Det andet valg, at øge geopolitisk konfrontation, gennem den falske opdeling af verden i “demokratier mod autokrater” – som er idéen bag Bidens kommende demokrati-topmøde – efterlader menneskeheden ”siddende på en krudttønde.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*