Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Kandidat Tom Gillesbergs video orientering dagen inden valget

Kandidat Tom Gillesbergs video orientering dagen inden valget
image_pdfimage_print

1 Kommentar

  1. Vince 1 år siden

    Ærlig og modig snak, Tom. De færreste tør sige sandheden i disse tider. Jeg har fulgt med i din/jeres kampagne omkring de saboterede plakater. Det var en skam, at de blev fjernet. Det er dog ikke overraskende taget i betragtning af, at man under hele Corona “krisen” gjorde alt for at udelukke, nedlukke og intimidere alle andre synspunkter, selv fra nobelprisvindere, virologer, eksperter o.a, så det officielle narrativ kunne holdes uanfægtet i pressen, inden udrulningen af de skandaløse eksperimentelle “vacciner” på den intetanende befolkning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*