Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tidligere EU- og dansk parlamentariker støtter Oase-planen

Tidligere EU- og dansk parlamentariker støtter Oase-planen
image_pdfimage_print

KØBENHAVN, 7. marts 2024 (EIRNS) – Ulla Sandbæk, tidligere luthersk præst og medlem af både EU-parlamentet og Folketinget, satte i dag sin underskrift til støtte for Oase-planen. Hun er en af initiativtagerne til det danske borgerforslag: “Danmark har pligt til at forhindre folkedrab,” og talte om dette emne på Schiller Instituttets møde den 2. marts. Hun var også Art of Living-lærer på Vestbredden for kvindelige politiske fanger i seks måneder om året i syv år. 

Sandbæk var medlem af Europa-Parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, 1989-1994, og for JuniBevægelsen, 1994-2004; medlem af Folketinget for Alternativet, 2015-2019; og Art of Living-lærer på Vestbredden i Palæstina, 2004-2011.

Under sin tale til Schiller Instituttets møde fortalte hun om mange erfaringer fra at bo først i Israel, og også efterfølgende som medlem af en delegation fra EU-parlamentet til Palæstina, den opvågnen hun havde, både om sit positive indtryk af det palæstinensiske folk, og også deres koloniale undertrykkelse, som hun har beskrevet i en bog.

Foto:  europa.eu

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*