Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Video: ‘Ti principper’ vækker begejstring på Kim Iversen Show

Video: ‘Ti principper’ vækker begejstring på Kim Iversen Show
image_pdfimage_print

Ikke korrekturlæst

23. marts 2024 (EIRNS)-Helga Zepp-LaRouches “Ti principper for en ny international sikkerheds- og udviklingsarkitektur” blev præsenteret den 22. marts af Schiller Instituttets repræsentant Richard A. Black på det meget sete Kim Iversen Show. I dag, lørdag eftermiddag, havde der været 126.000 visninger på internettet og 17.000 visninger på YouTube.

Kim Iversen Show har 543.000 abonnenter. I et livligt interview kunne Black præsentere Zepp-LaRouches arbejde for at etablere en international konference mellem nationer, der udelukkende er helliget en præsentation og debat om de principper, der er nødvendige for at etablere en verdensorden baseret på et paradigme af fred og gensidig udvikling af alle nationer – på det tidspunkt, i dag, hvor det globale NATO er ved at udløse en atomar 3. verdenskrig mod Rusland.

Mange kommentarer afspejlede begejstring ved tanken om, at der findes en konkret vej til at realisere et nyt paradigme for menneskeheden. Blandt kommentarerne: “De 10 principper fik mig til at græde – ja, det er præcis det. Det er det tilsigtede resultat af dette eksperiment på vores kærlige planet med hensyn til fri vilje uden styring. Det er vores skæbne som menneskehed at opnå det som et fundament at vokse på. Det er det, vi skal nå frem til som udgangspunkt for vores verdenssamfund – for hver især at være en del af et forenet verdenssamfund for menneskeheden. Ingen vil miste noget – alle vil vinde alt.”

En anden kommentar: “En utrolig samtale! Den smukkeste vision af menneskeheden er bragt frem gennem LaRouche-bevægelsen. Mennesket er fundamentalt godt og i stand til at perfektionere sit sinds kreativitet og sin sjæls skønhed. Lyndon LaRouche. Fred gennem fremskridt.”

Og videre: “Fantastisk interview! De er fortalere for fred og velstand gennem udvikling, for hele verden, og at der ikke er nogen grund til en nulsums-tankegang. At menneskeheden gennem samarbejde kan nå længere og hurtigere end med individuel egeninteresse.”

En kort kommentar: “Jeg kan godt lide Schiller Instituttet. Lyndon H. LaRouche havde ret i mange ting.”

I slutningen af programmet opfordrede Black seerne til at se og cirkulere videoen “The LaRouche Oasis Plan“, som findes på https://laroucheorganization.com.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*