Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Nye videofilm udgivet i Paris dokumenterer neo-nazister i Ukraine: Gå til afstemning, Smid Victoria Nuland ud, Stil Obama for en rigsret!

Nye videofilm udgivet i Paris dokumenterer neo-nazister i Ukraine: Gå til afstemning, Smid Victoria Nuland ud, Stil Obama for en rigsret!
image_pdfimage_print

26. feb. 2014 – I Paris i går blev nye videoklip, der viste nazistisk vold i Kiev, udgivet af den ukrainske leder Natalia Vitrenko, under et webcast, der afslørede destabiliseringen af Ukraine gennem vestlig intervention.

Dr. Vitrenko, som distribuerer dem vidt og bredt, er leder af Ukraines Progressive Socialistparti, og hun holdt en hovedtale på et webcast, som organisationen Solidarité et Progrès i Frankrig. Hun har indledt en europaturné som leder af en delegation af de 29 ukrainske organisationer, der den 25. januar underskrev en appel til verdens ledere om at standse et neo-fascistisk kup i Ukraine.

I sin tale i går sagde hun, »Vi tager på denne turné som repræsentanter for folkets diplomati, og vi repræsenterer flertallet af den ukrainske befolkning, som ønsker at stoppe krigens flammer. Vi ved med sikkerhed, at statskuppet i Ukraine er en trussel mod stabiliteten på det eurasiske kontinent.«

I USA har disse nye videoklip til formål atter at rette opmærksomheden mod de kriminelle handlinger, som er begået af Victoria Nuland, Obamas viceudenrigsminister for europæiske og eurasiske anliggender, hvis ulovlige intervention i Ukraine allerede blev afsløret tidligere på måneden på en båndoptagelse af hendes telefonsamtale med den amerikanske ambassadør til Ukraine, Geoffrey Pyatt, om, hvordan man skulle manipulere ukrainske figurer til magten, inklusive neo-nazister, for at foretage et neo-fascistisk kup på grænsen til Rusland og skabe frygt for en atomkrig. Dette var den berømte »F*** EU« telefonsamtale.

Den 6. februar, omkring det tidspunkt, hvor båndet blev afsløret, understregede Lyndon LaRouche det presserende nødvendige i at fjerne Obama fra embedet. Han sagde, »Dette blev arrangeret af Obamas personlige repræsentant [til Ukraine]! Vi må stille denne s.o.b. for en rigsret. Han burde stilles for en rigsret for lave sådan et nummer; han leger med atomkrig.«

Victoria Nuland, som har skubbet bag på kup-destabiliseringen ved hvert skridt, er allerede berygtet i Washington for at være udenrigsministeriets mystiske hånd, der omskrev det, der skulle diskuteres i Obamas mørklægning af Benghazi. Men hun har fået lov at fortsætte. Seneste nyt fra udenrigsministeriet er, at hun rejser til Ukraine i begyndelsen af marts.

De udgivne videoklip i Paris inkluderer optagelser fra december 2013 og ved diverse lejligheder i januar og februar. Man ser maskerede, tungt bevæbnede personer med molotovcocktails og våben, som angriber og sætter ild til politiet, og som stormer regeringsbygninger. Det er disse scener, som de vestlige medier kaldte »fredelige protester«. Deres slogans omfatter »Nationens Ære, død over fjenden«, og »Giv moskovitterne kniven[russerne], hæng komunisterne.«

Deres hilsen er analog med nazisternes. I stedet for at sige »Sieg Heil!«, råber de »Slava Ukraine, Heroyam slava« – »Nationens Ære, ære til heltene.«

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*