Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Den russiske ambassadør til i FN Vitaly Churkin:
Operationer imod ISIS er ulovlige, med mindre
FN’s Sikkerhedsråd godkender det

Den russiske ambassadør til i FN Vitaly Churkin:
Operationer imod ISIS er ulovlige, med mindre
FN’s Sikkerhedsråd godkender det
image_pdfimage_print

19. september 2014 – Ruslands repræsentant i FN Vitaly Churkin erklærede på mødet i FN’s Sikkerhedsråd i dag, at en international, anti-terroristoperation imod Islamisk Stat behøver samtykke fra de regeringer, hvis lande er udset som mål, eller også godkendelse fra FN’s Sikkerhedsråd.

»Alle andre muligheder vil blive betragtet som ulovlige og underminerende den internationale og regionale stabilitet. At diktere færdigsyede løsninger vil ikke fungere i Irak eller Syrien«, sagde Churkin.

Churkin tilføjede, at rammerne for den politiske proces

»må sættes i enighed med irakerne selv, for de er ansvarlige for deres lands fremtid. Vi er ekstremt bekymrede over de udtrykte planer om at angribe ISIS-stillinger i Syrien uden, at der finder en drøftelse sted med den nationale regering i Damaskus.«

 

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*