Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Ukraines Oprørshær påtager sig ansvaret for politiske mord i Ukraine

Ukraines Oprørshær påtager sig ansvaret for politiske mord i Ukraine
image_pdfimage_print

22. april 2015 – I henhold til TASS sagde Oppositionsblok-partiet i Ukraines parlament fredag, 17. april, at det havde modtaget en e-mail med trusler fra en gruppe, der kalder sig Ukraines Oprørshær (UPA). Oppositionsblokpartiet kalder sig selv for Østukraines stemme, partiet for landets industri og realøkonomi. Det ledes af Yuriy Boyko, en tidligere vicepremierminister og energiminister under præsident Victor Janukovitj.

Ukraines Oprørshær er navnet på Stepan Banderas parti, der samarbejdede med nazisterne [under Anden Verdenskrig]. Den 9. april vedtog det ukrainske parlament en lov, der karakteriserede medlemmer af denne organisation og OUN som »uafhængighedskæmpere«.

I brevet påtager UPA sig ansvaret for »elimineringen« af eks-MP Mikhail Chechetov, forhenværende formand for regionalregeringen i Zaporizhia Alexander Peklushenko, tidligere lovgiver Stanislav Melnik, tidligere MP Oleg Kalashnikov og journalisten Oles Buzina.

I henhold til TASS har gruppen også truet med den fysiske eliminering af repræsentanterne for de aktuelle, ukrainske myndigheder og anklaget dem for ikke at have gennemtvunget en undtagelsestilstand i landet og beskyldt dem for frivilligt at have opgivet ukrainske territorier.

UPA, der er blevet forbudt i Rusland, siger, at de, der er skyldige i »anti-ukrainsk og anti-folkelig aktivitet«, har 72 timer til at forlade Ukraine.

Rapporten om denne e-mail-trussel fra UPA og gruppens indrømmelse af ansvar for den seneste tids mord i landet understreger den kendsgerning, at Victoria Nuland har påtvunget den ukrainske befolkning et nazistisk terrorregime på vegne af Obama.

Den 14. april udstedte Lyndon LaRouche en erklæring, der krævede, at Victoria Nuland stilles til regnskab, hvis nogen overlast overgik Natalia Vitrenko, der har været udsat for en bagvaskelseskampagne, som sætter scenen for hendes mord. Denne e-mail understreger denne nødsituation.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*