Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Giscard d’Estaing: Krim har aldrig været ukrainsk

Giscard d’Estaing: Krim har aldrig været ukrainsk
image_pdfimage_print

30. maj 2015 – Den tidligere franske præsident, Valery Giscard d’Estaing, sagde i fredags, i et foredrag til Moskvas Statsuniversitet, at Krim aldrig har været ukrainsk. »Lad os vende tilbage til de historiske fakta: Rusland besejrede Krim for flere århundreder siden. Krim har aldrig været ukrainsk. Det var under tyrkisk overmyndighed en tid, men senere gjorde [Prins Grigorij] Potemkin det til en del af Rusland. Ukraine deltog ikke i denne proces.«

 

Foto: Tidligere franske præsident, Valery Giscard d’Estaing

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*