Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Valgnyt: Gillesberg-interview på P1 Orientering

Valgnyt: Gillesberg-interview på P1 Orientering
image_pdfimage_print

30. maj 2015 – I et tre minutter langt uddrag af et interview, Tom Gillesberg gav til DR’s program Orientering i dag, beskriver Gillesberg Schiller Instituttet som et program for en ny, retfærdig, økonomisk verdensorden. Han fortsætter bl.a. med at forklare, at en evt. udeblivelse af Grækenlands betaling til IMF den 5. juni kunne få dominobrikkerne til at vælte, og at Danmark kan undgå ødelæggende bankkrak ved at indføre en Glass/Steagall-bankopdelingslov, samt flere af kampagnens mærkesager, der har rødder i Schiller Instituttet.

Hør interviewet på www.sive.dk

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*