Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Obama og det anglo-saudiske imperium på huggeblokken

Obama og det anglo-saudiske imperium på huggeblokken
image_pdfimage_print

Søndag aftens ’60 Minutter’ – eksposé af den saudiske rolle i de originale 11. september angreb og Bush- og Obama-administrationernes dække over de 28 sider, har forårsaget total panik i det Hvide Hus, i Riyadh og i London. Med krav fra både tidligere formand for Repræsentanternes Hus Nancy Pelosi og senator Kristen Gillebrand (D-NY) om, at Obama omgående af-klassificerer de 28 sider, har presset på Obama og det anglo-saudiske apparatur, som han og Bush har beskyttet i de sidste 15 år, nået en tærskel.
Obamas medskyld i at dække over det saudiske monarkis forbrydelser mere end overstiger målet for omgående rigsretssag og afsættelse. ’60 Minutter’–udsendelsen har været parat til at gå i luften i månedsvis, og det faktum, at showet blev sendt ti dage før Obamas planlagte besøg i Saudi Arabien for at mødes med GCC ledere, er en indikation af, at voksende magtfaktorer har erkendt, hvad Lyndon LaRouche erklærede så tidligt som i april 2009: At Obama er et redskab for det britiske monarki og deres saudiske slagtere, og at selve USA’s overlevelse er i fare for hver dag han forbliver i embedet.
’60 Minutter’-dokumentaren inddrog et antal veletablerede nationale sikkerheds-veteraner fra forhenværende flådesekretær John Lehman til tidligere CIA direktør Porter Goss og forhenværende senator Bob Graham, der alle forlangte en øjeblikkelig frigivelse af de 28 sider. Medlem af kongressens fælles undersøgelsesudvalg Tim Roemer pegede på tidligere FBI direktør Robert Mueller, som en af nøglefigurerne bag tilsløringen af den saudiske rolle.
’60 Minutter’-afsløringen gik I luften blot en uge efter frigivelsen af ’Panama-papirerne, ‘ der afslørede det virkeligt beskidte ømme punkt i det britiske imperium: ‘offshore’ penge-centrene, der hvidvasker narko- og andre former for sorte penge samt styrer skatteunddragelse og anden kriminalitet. Som Lyndon LaRouche har gjort det klart igennem årtier, er det britiske imperium et kriminelt oligarki opsat på befolkningsmord. Nu findes der 11 millioner sider med beviser imod det London-centrerede kriminelle og morderiske imperium.
Dette ‘et-to stød’ til hjertet af oligarkiet kommer endvidere på et tidspunkt, hvor briterne er desperate for at starte en verdenskrig imod Rusland og Kina, som en respons på det faktum, at deres system er håbløst og uigenkaldeligt bankerot. Obama er deres ynkelige instrument i denne stræben efter krig, og hans fjernelse fra embedet er på nuværende tidspunkt den eneste ægte løsningsmodel for at undgå krig.

Kampen om de 28 sider er nu nået til et punkt, hvor den kan bringe Obama og hele det rådne anglo-saudiske system til fald. Det er på tide!

Kampagnen for frigivelse af de 28 siger får nu også prominent dækning i Europa, som for eksempel på det velkendte franske sikkerhed- og forsvars website Dedefensa.org, der er baseret i Belgien. Dets omfattende dækning begynder med en rapport om ”60 minutter” exposéen: ”I søndags steg det politiske og folkelige pres for en af-klassificering af de famøse 28 sider fra den oprindelige amerikanske regeringsrapport om 11. september skarpt. Det skete med udsendelsen af et TV-program, for første gang med et stort nationalt publikum – ’60 Minutter’ med CS’s Steven Kroft som vært, et program, der helt og holdent var helliget spørgsmålet om 11. september. Det er en vigtig sejr for en offentligt lanceret bevægelse, udenfor politiske netværk……”

Link til udsendelsen på dansk TV:

https://www.dr.dk/tv/se/60-minutes/60-minutes-2016-04-06?app_mode=true&platform=ios&personalization=true&?queryhash=!%2F00%3A00%3A00

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*