Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Verdenskrig mod Rusland, Kina og Indien –
eller et globalt partnerskab for udvikling? Af Helga Zepp-LaRouche

Verdenskrig mod Rusland, Kina og Indien –
eller et globalt partnerskab for udvikling? Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

23. april 2016 – Uden en ordentlig offentlig debat om en udvikling, der omhandler vort alles liv og menneskehedens fremtidige eksistens, har verden atter for længst befundet sig i en kold krig og en global oprustningsspiral. USA’s og NATO’s forsøg på at gennemføre en unipolær verdensorden, selv om dette for længst er holdt op med at svare til de faktiske magtforhold på denne planet, risikerer at fremkalde nye krige – og i atomvåbnenes tidsalder vil det sige den tredje, og dermed sidste, verdenskrig.

 

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*