Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

APPEL til FN’s Generalforsamling:
Et Nyt Paradigme for
Menneskehedens Fælles Mål.
Af Helga Zepp-LaRouche

APPEL til FN’s Generalforsamling:
Et Nyt Paradigme for
Menneskehedens Fælles Mål.
Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

16. september, 2016 – Det er afgørende, at De forenede Nationers Generalforsamling, der nu træder sammen i New York, bygger videre på de fremskridt, der er opnået ved G20-topmødet under Kinas lederskab. Kursen mod en ny, finansiel arkitektur er sat, og chancen er større end nogensinde for, at alle nationer kan deltage i opbygningen af den Nye Silkevej på basis af et win-win-samarbejde, og at verdensøkonomiens produktivitet vil stige på basis af innovation, alt imens fattigdom og konsekvenserne af krig overvindes.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*