Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Lyndon LaRouche: Ingen britisk militær intervention i Syrien uden USA

Lyndon LaRouche: Ingen britisk militær intervention i Syrien uden USA
image_pdfimage_print

14. okt., 2016 – Briterne har kapacitet til at skabe kaos, men ikke til at føre krig, fremførte Lyndon LaRouche i dag. Dette er betydningen af gårsdagens bemærkninger fra den britiske udenrigsminister Boris Johnson, da han til en komite i parlamentet sagde, at Storbritannien er i færd med at undersøge sine militære optioner i Syrien, men at enhver aktion nødvendigvis måtte være en del af en koalition med USA’s involvering, og at det ikke er sandsynligt, at dette vil ske snart.

»Det er netop nu, at vi igen bør undersøge de mere kinetiske optioner, de militære optioner«, sagde Johnson. »Men vi må være realistiske mht., hvordan disse faktisk virker, og mht. til, hvad det er muligt at levere.«

»Vi kan ikke gøre noget uden en koalition, uden at gøre det sammen med amerikanerne. Jeg mener, at vi stadig er en temmelig lang dagsmarch fra at være fremme ved det, men det betyder ikke, at der ikke finder diskussioner sted, før det gør der sandelig.«

Den britiske premierminister Theresa May modsagde imidlertid Johnsons bemærkninger og sagde, at der ikke foreligger nogen britiske planer om militæraktion.

»Der er ingen planer om militæraktion. Vi arbejder sammen med det internationale samfund for at undersøge, hvordan vi kan bringe konflikten til en afslutning«, sagde en talsmand for May efter Johnsons bemærkninger.

Kilder i London sagde til EIR, at May har fokus på den alvorlige, finansielle trussel mod U.K. og City of London og ikke er villig til at risikere at miste adgangen til penge fra Rusland og Kina, som strømmer ind i City.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*