Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Retfærdighedens sejr over Obamas veto.
På hvilken side stiller Tyskland sig?
Af Helga Zepp-LaRouche

Retfærdighedens sejr over Obamas veto.
På hvilken side stiller Tyskland sig?
Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

Hvis vi kan løfte os op på samme tankeniveau som hos genierne Nikolaus af Cusa, Kepler, Leibniz, Bach, Beethoven, Schiller, Einstein og Krafft Ehricke, vil vi kunne vække den ophøjede sindstilstand og den kreative optimisme, som vi har brug for, for at finde løsninger på de højere planer, som disse store ånder tænkte på. Og hvorfor skulle vi ikke være i stand til at virkeliggøre en renæssance af vores humanistiske tradition?

Download (PDF, Unknown)

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*