Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Sputnik: Underkendelse af veto af lov om juridiske 11/9-søgsmål
markerer Obamas største politiske nederlag

Sputnik: Underkendelse af veto af lov om juridiske 11/9-søgsmål
markerer Obamas største politiske nederlag
image_pdfimage_print

2016, 1. okt. – Sputnik citerer EIR’s Jeff Steinberg: »Atter viste Obama, at han var uenig med, og endda en fjende af, det amerikanske folks mest basale rettigheder til at få juridisk retfærdighed i en amerikansk domstol.«

Obamas nu annullerede handling »anbragte ham klart i saudiernes lejr og i deres lejr, der er desperate for at opretholde båndene med saudierne – for olie og våben – versus 11/9-familiernes og alle amerikaneres rettighed til at opnå fuld juridisk retfærdighed og sandhed om historiens værste terrorangreb mod USA«, sagde Steinberg.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*