Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Nyt fra Redaktionen – EIR kortvideoer

Nyt fra Redaktionen – EIR kortvideoer
image_pdfimage_print

25. april, 2017 – Som noget nyt vil vi fremover udlægge EIR’s nye kortvideoer – 1 til 3 minutter – hver dag, på vores hjemmeside direkte. De bliver ikke oversat til dansk.

Nedenstående de videoer, der hidtil er kommet.

Som det vil være alle vore læsere bekendt, så er der mange, alvorlige brændpunkter i verdenspolitik i øjeblikket. Schiller Instituttet i Danmark kæmper for, at vi også her kommer med – eller melder os ind i – det Nye Paradigme, så vi ikke ender med en lav levestandard, og som et museums-levn fra en anden tid … for slet ikke at tale om virkningerne af en krig, også i Europa, hvis konsekvenser, ingen kan overskue.

Men vi har brug for mange, mange flere danskere, der sætter sig grundigt ind i disse ting og tænker over, hvordan I kan hjælpe os, og Danmark, med at opgive den aktuelle, mere eller mindre nytteløse, eller direkte forkerte, politik og kommer i gang med de tiltag, der skal forme Danmarks fremtid – din fremtid. Vi skal have bankopdeling – som haster – vi skal have et reelt program for infrastruktur og produktiv beskæftigelse – Danmark skal selvfølgelig være repræsenteret ved Bælt & Vej Forum i Beijing i maj – alle de mange ting, I har fulgt med i gennem vores hjemmeside. Kan I komme i tanke om nogen andre i Danmark, der kan fremlægge et så flot, gennemgribende og fornuftigt program? Men, uden handling er det blot ’svage’ ord.

Vi beder jer om, at I distribuerer vores materiale – f. eks. disse kortvideoer – til hele jeres bekendtskabskreds, gennem jeres sociale medier og andre af jeres netværk – og husk at sige til dem, at de igen skal sende det videre … vi skal have mere gang i tingene! Det skal I hjælpe os med! Gør også opmærksom på, at folk kan melde sig til at modtage vores Nyhedsbrev, der sendes 2 gange ugentligt, til jeres e-mails. Tilmelding, se hjemmesiden.

Sæt gang i tingene.

– Redaktionen.

 

The New British Coup in the USA — Helga Zepp-LaRouche

 

British Press Push War on North Korea

 

Brits: Aggressive war is LEGAL (when we do it!)

 

Chinese Diplomat Invites US to Join New Silk Road

 

President Trump, Go to Beijing to Build Infrastructure

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*