Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

USA tæt på at træffe beslutning om at sende repræsentant til Bælt & Vej Forum

USA tæt på at træffe beslutning om at sende repræsentant til Bælt & Vej Forum
image_pdfimage_print

11. maj, 2017 – Sådan sagde minister Li Kexin under en rundbordsdiskussion om B & V Forum i tirsdags, rapporteres det i den amerikanske udgave af China Daily torsdag. Ambassadepersonen afslørede ikke navnet eller titlen på den mulige amerikanske deltager, men sagde, det var »opmuntrende nyheder«. En pressemedarbejder ved Udenrigsministeriet sagde til EIR torsdag aften, at de endnu ikke havde fået nogen nyheder om en amerikansk delegation, men måske ville få det »lidt senere«.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*