Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Når USA først tilslutter sig Bælte & Vej
Initiativet, kan et Nyt Paradigme for
menneskeheden begynde
Af Helga Zepp-LaRouche

Når USA først tilslutter sig Bælte & Vej
Initiativet, kan et Nyt Paradigme for
menneskeheden begynde
Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

Det vigtigste aspekt af ideen om USA’s tilslutning til Bælte & Vej-initiativet vil imidlertid være at inspirere hele befolkningen med håb for fremtiden, en bedre fremtid for de kommende generationer, noget, der er gået tabt i løbet af de seneste fem årtier. Det ville ligeledes demonstrere, at præsident Trumps løfte om atter at gøre Amerika stort ikke står i modsætning til andre landes interesser, men at et sådant win-win-samarbejde tværtimod kan bevæge hele verden ind i en ny æra af menneskelig civilisation. Hvis de to største økonomier i verden ville samarbejde på denne måde, vil der ikke være noget problem på planeten, der ikke kunne løses.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*