Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

En plan for at besejre et kup og gå med i et
nyt paradigme for økonomisk fremskridt

En plan for at besejre et kup og gå med i et
nyt paradigme for økonomisk fremskridt
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 13. dec., 2017 – LaRouche Political Action Committee (LPAC) udgiver to dokumenter til massecirkulation for at besejre kuppet mod præsident Trump, og for at realisere – og gå hinsides – de økonomiske politikker, amerikanere troede, han stod for under sidste års valgkampagne.

I dag begyndte uddelingen af det andet masseoplag af dossieret, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk morder: Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«; det vil blive uddelt i Washington, D.C., og i hele landet, frem til fredag, 15. dec. Det er lykkedes det første masseoplag af dette dossier at rette spotlyset, og heden, mod den politiske dagsorden for et kupforsøg mod Donald Trump, der indledtes med britisk efterretning, og som bruger Mueller som sit våben. Det afsløres nu, dag efter dag, i kongreshøringer og endda i nogle af de medier, som for blot få uger siden handlede som en del af dette kup.

De 10.000 nye dossierer, der er uddelt på tryk, og dossierets virkning på Internettet, må gøre det af med dette kup, inklusive Muellers såkaldte »efterforskning«.

Præsidentens politikker er kendt; han fastslår dem klart og gentagent. De omfatter en hensigt om at samarbejde med Rusland og Kina for at opløse arven efter Bush/Obama om »krige for regimeskifte« og undgå truslen om en konfrontation mellem atommagter.

Men kupmagernes politikker og ekstreme partiskhed mod Trump – med start i britisk MI6-efterretningstjeneste fra 2015 og frem – er blevet dulgt, mens de »ganske enkelt efterforskede russisk indblanding«. Dette hemmelighedskræmmeri er nu blevet sprængt vidt åbent; deres partiskhed er til offentligt skue og må snart komme under formel efterforskning.

Og deres politik – som, igen, starter med britisk efterretning – er en totalt optrappet konfrontation med Rusland og Kina, der endda vil gå så langt som til en atomar konfrontation.

»Efterforskerne« er i virkeligheden et netværk af angloamerikanske spioner – Christopher Steele, Glenn Simpson, FBI’s Andrew McCabe, justitsministeriets folk Bruce og Nellie Ohr, Mueller selv og hans »chefefterforsker« Peter Strzok, et al. – der havde anstiftet Obamas hardline anti-russiske politik i årevis, før kandidat og siden præsident Donald Trump blev mål for dem.

Alt imens præsidenten må befries for dette kupforsøg, så vil LaRouche PAC’s anden publikation, »Amerikas fremtid på den Nye Silkevej« genoplive potentialet for et »nyt økonomisk paradigme«, som engagerede ham i hans 14 dage lange rejse til Kina og andre asiatiske nationer. Resultatet heraf var næsten $300 mia. i investeringer i USA og et forpligtende engagement fra kinesernes side til at opbygge industri i Amerikas tredjefattigste stat.

Præsidenten og Kongressen må ubetinget begynde med genindførelsen af Glass/Steagall-loven, før de hyper-gearede amerikanske og europæiske banker atter krakker. Dette var et løfte under Trumps valgkampagne. Gå dernæst med i Kinas Bælte & Vej Initiativ (»Nye Silkevej«) og følg op på kredit fra Kina til store infrastrukturprojekter med kredit fra en Reconstruction Finance Corporation (kreditanstalt for genopbygning) eller en statslig, amerikansk bank efter Hamiltons principper. Infrastrukturbyggeri var Trumps hovedkampagneløfte, men det Republikanske lederskabs gniere har hidtil nedkæmpet hans plan.

Byg højhastigheds-jernbanekorridorer; byg havsluser og reservoirer; byg kernekraftværker og vær ikke afhængig af energi fra gas, som de nu fortrydende briter. Tag til Månen igen, og derfra dybere ind i Solsystemet med en mobilisering som Apolloprogrammet. Trump har atter erklæret, at USA vil gøre dette. Men uden de politikker for kredit og videnskab, som LaRouche forklarer i sine »Fire Love«, og uden samarbejde med Kina, Rusland og andre rumfartsnationer, vil det ikke lykkes.

Brochuren »Amerikas fremtid på den Nye Silkevej« er udgivet for at få disse love gennemført.

Det tegner til en livlig jule- og nytårsferie. Den bliver forhåbentlig god for fred og for menneskehedens fælles fremtid.

Robert Mueller dossier.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*