Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Bernhard Riemann og formen på økonomisk rum
LaRouche PAC Videnskabsteams
Undervisningsserie i økonomi 2017.
Lektion 5. pdf

Bernhard Riemann og formen på økonomisk rum
LaRouche PAC Videnskabsteams
Undervisningsserie i økonomi 2017.
Lektion 5. pdf
image_pdfimage_print

En forståelse af, hvad LaRouche tænker, af, hvad hans indsigter i økonomi og hans fremgangsmåde er, og en hel del mere undersøgelse og udarbejdelse af en fuld, økonomisk teori på denne basis, burde være et af de mest presserende behov blandt økonomiske tænkere i verden i dag. Alle mennesker har brug for at vide, hvordan Lyndon LaRouche kommer til sine konklusioner; hvad hans økonomiske synsmåde, som nu i stigende grad er i færd med at forme en stor del af politikken i verden, er.

Download (PDF, Unknown)

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*