Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: Webcast med Helga Zepp-LaRouche,
torsdag 8. feb. kl. 18 dansk tid:
Med kuppet for regimeskifte afsløret,
er tiden nu inde til at knuse kupmagerne
og konsolidere det Nye Paradigme

Meddelelse: Webcast med Helga Zepp-LaRouche,
torsdag 8. feb. kl. 18 dansk tid:
Med kuppet for regimeskifte afsløret,
er tiden nu inde til at knuse kupmagerne
og konsolidere det Nye Paradigme
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Fredagens offentliggørelse af det fire sider lange memo, som er udfærdiget af formanden for Husets Stående Komite for Efterforskninger, kongresmedlem Devin Nunes, og som afslører detaljer af FBI’s korruption i »Russiagate«-fiaskoen, samt den efterfølgende offentliggørelse af et otte sider langt memo af senator Grassley, har fremkaldt skrig af raseri og fortvivlelse fra dem, der er ude på at fjerne præsident Trump. Som memo-forfatterne har erklæret, så kommer der mere. Tidligere teknisk direktør i NSA og whistleblower, Bill Binney, der selv har været mål for FBI’s forfølgelse, sagde, at dette har »åbnet en sprække«, igennem hvilken »den hemmelige regerings korruption« nu afsløres.

Det dybere spørgsmål, som disse udviklinger stiller, handler ikke blot om at stoppe anti-Trump-ligaens bestræbelser på at omstøde valgresultatet fra 2016, som gjorde Trump til præsident. At sætte punktum for den forstyrrende afbrydelse, som den igangværende operation for at fremkalde regimeskifte i USA har forårsaget, vil befri Trump til at opfylde de løfter, han afgav under sin valgkampagne og i sine første måneder i embedet. Disse løfter omfatter, hvad der i særdeleshed er vigtigt, at afslutte USA’s involvering i de endeløse krige, som Bush og Obama har lanceret, gennem strategisk samarbejde med Rusland; at bringe USA ind i det Nye Paradigme, i et fuldt og helt samarbejde med Kinas Nye Silkevej, eller Bælte & Vej Initiativet; samt at gøre det forbi med Wall Streets og City of Londons spekulative svindelnumre, der har skabt en uerholdelig gæld og en aktiemarkedsboble, der meget vel kan være på nippet til at briste, NU.

Schiller Instituttet har anført kampagnen for at bringe de transatlantiske nationer ind i det Nye Paradigme. I løbet af de seneste måneder har den Nye Silkevejsånd, eller gejst, spredt sig i hele Afrika, Asien, Eurasien (inkl. Øst- og Sydeuropa) og Sydamerika og skaber muligheder for at bringe fred til områder, såsom Koreahalvøen og Mellemøsten (Sydvestasien), der, af de neokonservative og deres geopolitiske vanvid, har været mål for konflikt mellem supermagter. Lyt til vores ugentlige torsdags-webcast, hvor Helga Zepp-LaRouche, der personligt har stået i spidsen for kampen for det Nye Paradigme, vil give os en strategisk opdatering og diskutere, hvad der må gøres for at besejre dem, der holder fast i en uantastet, ensidig verdensdominans, og besejre deres fremstød for nye krige.

(Videoen vises også på LaRouche PAC-hjemmesiden, https://larouchepac.com/)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*