Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

USA’s Forfatning står nu på spil,
og det samme gør Tredje Verdenskrig

USA’s Forfatning står nu på spil,
og det samme gør Tredje Verdenskrig
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouchePAC, 10. april, 2018 – Det betyder ingenting, om så 10 Rod Rosenstein’er i Justitsministeriet »godkendte« de ekstensive FBI-raids mod præsident Trumps personlige advokat; beskyttelsen fra det fjerde og femte tillæg til USA’s Forfatning bliver fjernet fra den amerikanske præsident. Målet er at fjerne præsidenten fra embedet; og det umiddelbare mål, og den umiddelbare fare, er krig med Syrien og Rusland.

USA’s Forfatning bliver tilsidesat med det formål at tage magten over udenrigspolitikken, og selve det Ovale Kontor, fra præsident Trump og føre USA tilbage til Bush’ og Obamas status for »evindelig krig« og »krig for regimeskifte«. De amerikanske vælgere overlades til hjælpeløst at se til – med mindre de handler nu, i stort antal.

Hele optrapningen af dette »juridiske mord« på præsident Trump er den særlige anklager, og korrupte, tidligere FBI-direktør, Robert Muellers værk. Mueller har nu langt, langt overskredet sit mandat til at efterforske valget i 2016, fordi denne »Russiagate-efterforskning« er mislykkedes. Hans mål er nu at anklage præsidenten for hvad som helst for at bringe ham til fald. Mueller overgav ganske enkelt opgaven med at udføre disse raids mod Trumps advokat Michael Cohen til New Yorks distriktsanklager. Denne distriktsanklager, udnævnt af Trump, er allerede blevet tvunget til at redde sig selv – retsforfølgelsen af Cohen er returneret til Mueller, der vil forsøge at tvinge præsidentens personlige anklager gennem 25 år til at vende sig mod Trump.

Hvis Donald Trump var en saudisk prins, ville Robert Mueller nu beskytte ham. Hvis han var administrerende direktør for banken Wells Fargo, ville Mueller nu forhandle en aftale om ikke at retsforfølge igennem med ham. Men Donald Trump er præsident for USA og er imod de britiske geopolitikeres politikker for konstant krig.

Dette nye angreb på præsidenten og Forfatningen fulgte efter Trumps forsøg på, for 10 dage siden, at beordre det Nationale Sikkerhedsråd og Generalstabscheferne til at trække USA’s militær tilbage fra Syrien. Muellers angreb er direkte knyttet til svindelnummeret med angrebet med kemiske våben i Syrien, et svindelnummer udført af den britiskdirigerede, såkaldte organisation for først responderende redningsfolk, de »Hvide Hjelme«, der samarbejder med jihadi-terroristerne i Syrien.

Da præsident Trump, i marts 2017, sagde, at »regimeskifte i Syrien er ikke vores mission«, fandt det iscenesatte angreb med kemiske våben mod børn i byen Khan Sheikoun sted, for at få ham til at skifte mening, og den britiske forsvarsminister overbeviste USA’s forsvarsminister James Mattis om at angribe Syrien med krydsermissiler. Mattis har for nylig indrømmet, at der ikke fandtes nogen beviser. Nu, da præsident Trump siger, »Vi forlader snart Syrien«, iscenesætter de Hvide Hjelme endnu et angreb med kemiske våben, og Storbritannien og Frankrig kræver krig mod Syrien.

Enhver kan se, at dette – fuldstændig grundløst – kunne føre til en ny verdenskrig, som ingen kan overleve.

Denne krigspolitik er det mål, til hvilket den »juridiske lejemorder« Mueller er blevet hvervet, imod præsidenten og Forfatningen. Ledere i Kongressen, såsom senatorerne Chuck Schumer og Mitch McConnell, har reageret ved at forsvare Muellers handlinger. Ethvert medlem at Kongressen, der gør dette, bør smides ud.

LaRouche Political Action Committee mobiliserer for at stoppe Mueller, og stoppe krigsfremstødet, med en presserende national bredside, »NU ER DET NOK! Ring til Kongressen og din senator og sig til dem, at de skal lukke Robert Mueller ned og stoppe briternes krigsfremstød«. Den siger, »I 2013, da Obama truede med krig med Rusland over Syrien, intervenerede det amerikanske folk og løftede taget på Kongressen, og stoppede det. Det er, hvad vi nu har brug for … Stop fremstødet for krig, og luk Robert Mueller ned, NU!«

En af disse amerikanere, der intervenerede højlydt i 2013 for at stoppe krig med Rusland over Syrien, var Donald J. Trump.

Foto: Præsident Donald J. Trump og regeringslederne fra de Baltiske Stater. 3. april, 2018. (Official White House Photo by Joyce N. Boghosian)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*