Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

USA’s oberst Pat Lang til Trump:
Hold op med at lytte til briterne og MI6 om Syrien

USA’s oberst Pat Lang til Trump:
Hold op med at lytte til briterne og MI6 om Syrien
image_pdfimage_print

8. april, 2018 – Den amerikanske militære efterretningsveteran oberst Pat Lang (pens.) nævnte briterne og deres medietjenere i dag som gerningsmændene bag forsøget på at opstille en fælde for endnu et amerikanske angreb på den syriske præsident Bashar Assad. Dette forsøg er, skriver Lang, baseret på endnu et britisk svindelnummer – at Assad brugte kemiske våben i Douma-distriktet i det østlige Ghouta, hvor den syriske hær næsten allerede har vundet kampen.

Præsident Trump angreb »Dyret Assad« i et tweet her til morgen og indikerede, at præsidenten således var hoppet med på endnu et britisk svindelnummer. De militante kæmperes forsvar er kollapset, rapporterer oberst Lang, i en grad, hvor de ikke engang har en teoretisk chance for at vinde kampen om Douma imod regeringsstyrkerne.

Oberst Lang citerer præsident Trumps tweet om »Dyret Assad« og skriver, »Vores kære præsident har endnu engang set lidt for meget tv-nyheder. Falder det ham mon nogensinde ind at tage telefonen og ringe til den vagthavende officer i CIA, NSA, eller hvor som helst, og spørge, om de mener, nyhedsrapporterne er korrekte? Alle disse informationer, der går til MSM (mainstream media) og derfra videre til [præsident] DJT’s ører er nyheder fra oprørernes propagandaapparat, og meget af det støttes finansielt af den britiske regerings udenrigsministerium og leveres via MI6. Hvad i alverden motiverer UK til denne djævelskhed? Og så er der selvfølgelig den ekstreme floktankegang på vegne af de amerikanske og europæiske medier, der som papegøjer efterskræpper disse påstande, der ikke er objektive beviser for.«

Dernæst går Lang ind i, hvordan Pinnochios næse voksede, med de første rapporter fra oprørsgruppen Jaish al-Islam, som sagde, blot 15 mennesker er skadet efter angrebet. 8. april skriver Lang, »historien har nået MSM og dødstallet er nået op på mindst 70«. Han fortsætter, »Den berygtede, al-Qaeda-tilknyttede propagandaorganisation De Hvide Hjelme spillede, som altid, en hovedrolle i at udbrede historien« og udtalte, at de »Hvide Hjelme samarbejdede tæt med den syriske gren af al-Qaeda – Jaish al-Islam, og fortsatte med at samarbejde med gruppen, efter den blev omdøbt til Jabhat Fatah al-Sham og dernæst Hayat Tahrir al-Sham.

Lang gav sin artikel overskriften: »Animal Assad Strikes Again! – This Time To Celebrate Victory?« (Dyret Assad slår til igen – denne gang for at fejre sejren?) http://turcopolier.typepad.com/sic_semper_tyrannis/2018/04/

Foto: Pensionerede oberst Patrick Lang. Arkivfoto.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*