Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

LaRouchePAC interview med Roger Stone, inkl. om LaRouche-sagen

LaRouchePAC interview med Roger Stone, inkl. om LaRouche-sagen
image_pdfimage_print

Den 3. august 2020 (LaRouchePAC) – Roger Stones rapport om den absolut beskidte, løgnagtige taktik, der er blevet anvendt imod ham, bekræfter hvad vi har lært af de undersøgelser af kuppet, som vi og en håndfuld andre har foretaget: at de der prøver at fjerne præsident Trump er kriminelle, som handler i desperation for at forsvare en verdensorden, der er i færd med at kollapse. Stone påpeger, at Trump blev udpeget som skydeskive af samme grund som Lyndon LaRouche: fordi han er en “outsider”, som repræsenterer en trussel imod det system, der er under verdensomspændende sammenbrud. Stones civilcourage ved at modstå disse kriminelle, bør inspirere os til at fordoble vores bestræbelser på at besejre dem, så vi kan genoprette det amerikanske system.

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*