Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Frihed til at tænke

Frihed til at tænke
image_pdfimage_print

Den 21. oktober (EIRNS) Grundlaget for en demokratisk regering er en uddannet befolkning, der er i stand til, intellektuelt og meningsfuldt, at diskutere hvilken fremtid de vil vælge at skabe og dele med befolkningen i resten af verden. Denne frihed til dialog har været under angreb siden mordet på præsident Kennedy, med de brutale forsøg på at lukke munden på Lyndon LaRouche og hans bevægelse. Med Trumps urokkelighed over for angrebene på ham og hans voksende chance for at få overtaget ift. sine fjender, eksisterer muligheden for at besejre selve oprindelsen til disse forsøg på at ødelægge friheden til at tænke.

Tirsdag deltog NSA whistleblowers Bill Binney og J. Kirk Wiebe i en “presse-tilgængelighed” sammen med LaRouchePACs Barbara Boyd og Dennis Speed, for at diskutere det presserende behov for at knuse hele Russiagate svindelnummeret, som de sidste 4 år har været brugt til at undergrave valgresultatet i 2016. Wiebe begyndte hans tale med følgende: “Vi er allerede i en borgerkrig – den begyndte fordi borgerkrige aldrig begynder med skudvekslinger, de begynder med uenigheder om essentielle spørgsmål. Spørgsmål som, hvad vil vi være som nation, en forfatningsmæssig republik og kan vi bevare den? Værdsætter vi ytringsfrihed? Vi har set den mest åbenlyse censur i de sidste dage, og det kommer til at blive værre. Det tager for lang til for regeringen og vi har ikke mere tid, hvis vi mener, det er essentielt, at folk har den viden, de har brug for til at træffe informerede beslutninger”. Binney understregede præsidentens magtfulde rolle i at afsløre de voldsomme angreb på hans præsidentskab: “Præsidenten har myndighed til at frigive alt og offentliggøre det.”.

En uge efter Twitters og Facebooks censurering af New York Post – Amerikas fjerde største avis i omløb – efter dennes offentliggørelse af nyt om Joe Bidens søn, Hunter, fortsætter Twitter med at holde avisens Twitter-konto låst med henvisning til en latterlig retningslinje om “hacket materiale.”. Til trods for at Twitter gav op og ændrede sine retningslinjer, insisterer de på, at New York Post sletter de tweets fra sidste uge, som linkede til deres artikler, tweets som avisen frit kunne sende idag! Twitter: “Skønt vi har fornyet vores retningslinjer ændrer vi ikke på håndhævelser med tilbagevirkende kraft. I skal stadig slette jeres tweets for at få adgang til jeres konto igen”. Men der er en grænse for en tyrans magt. Til trods for, og til dels på grund af, den uhyrlige censur, har Post-historien stadig været den sjette mest engagerede artikel på sociale medier i denne måned! Mens Twitter og Googles direktører luftede muligheden for fuldstændig at fjerne Trump fra Twitter indtil efter valget (på baggrund af, at han måske deler, hvad disse sandhedsmæglere betragter som fejlinformation) er Trump selv gået i offensiv om de enorme problemer der er med brevstemning i et system med vælgerregistrering, der ikke er designet til formålet.

Han retweetede en rapport om “Election Integrity Project California”, som sendte en liste over cirka 440.000 tvivlsomme stemmesedler sendt i staten – heriblandt til afdøde personer, fraflyttede mennesker og vælgere der havde flere vælgerregistreringer (og stemmesedler). Mens Trump i dag talte til forsamlinger med tusindvis af deltagere, gemte Joe Biden sig i sin kælder og sendte Barack Obama ud for at lave kampagne for ham i Philadelphia, hvor han talte med et par dusin folk i deres biler.

I mellemtiden, i den virkelige verden – det vil sige i rummet, hvor vores fælles menneskelige fremtid ligger – fik vi en optimistisk opdatering fra NASA, hvis ingeniører arbejder hårdt på at nå 2024 målet; at lande på Månen som en del af Trump-administrationens Artemis-program. NASA har meddelt, at de planlægger at udvide 4G-dækning … til Månen!

I dag, torsdag, vil senatets retsudvalg stemme om bekræftelsen af dommer Amy Coney Barrett til den amerikanske højesteret og den anden debat mellem præsident Trump og uhyggelig Joe Biden vil finde sted. Historien kalder os til kamp mod censur og det imperialistiske regime, som den beskytter. Som Bill Binney sagde: ”Hvis vi ikke også får nogen til at erstatte Barr og Durham, som er alt for langsomme med at holde folk ansvarlige for de forbrydelser, de har begået … Få fat på en person, der rent faktisk vil gøre jobbet og anklage folk for de forbrydelser, de har begået… Så vi ikke havner ind i en situation, hvor vi skal have en større krig eller noget. Som jeg ser det, må vi ordne det først, startende med dette valg og så er vi nødt til at sikre os, at vi får nogle folk ind i justitsministeriet, som rent faktisk vil retsforfølge disse folk for de forbrydelser, de har begået.

At bringe dem, som har angrebet selve det demokratiske grundlag for verdens ældste republik, for retten, vil skabe en meget større forståelse for USA’s unikke rolle og for de universelle principper, som leder menneskeheden fremad.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*