Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

De strategiske trusler, der lurer bagved Joe Bidens proklamerede sejr

De strategiske trusler, der lurer bagved Joe Bidens proklamerede sejr
image_pdfimage_print

11. november 2020 (EIR Strategic Alert) – Efterhånden som kampen for at vende kuppet mod præsident Trump intensiveres ved at bestride valgsvindelen på vegne af Joe Bidens kandidatur, sponsorerede LaRouche Politiske Aktionskomité (LaRouchePAC) den 7. november et onlineforum, som gik i detaljer med specifikke områder af svindel, der må undersøges, og svindelens gerningsmænd, der skal retsforfølges, samt skitserede den bredere sammenhæng, hvori dette kup er udført. Da Biden proklamerede sejr, baseret på en bestemmelse truffet af Associated Press, gjorde præsident Trump det klart, at han ikke vil acceptere denne beslutning, der, som han sagde, bedrager det amerikanske folk for deres hellige ret til et ærligt valg. Han lovede at sikre, at “det amerikanske folk har den redelige stemmeoptælling, de fortjener, og som demokratiet kræver”.

Ud over spørgsmålet om stemmesvindel, som vi skitserer nogle få grelle eksempler på nedenfor, er det afgørende at tage det større strategiske billede, hvori kampen for USA’s præsidentskab finder sted, i betragtning.

Én ting er, at faren for et komplet sammenbrud af det håbløst rådne transatlantiske finanssystem ikke er forsvundet, og ikke vil, på trods af de endeløse tricks, der anvendes af det finansielle oligarki. For at forhindre enhver berørt regering i at handle for at beskytte deres befolkning mod de katastrofale virkninger, presser dette selvsamme City of London og Wall Street-etablissement på for en direkte overtagelse af den økonomiske politik af verdens større centralbanker (jf. nedenfor). Og ikke at forglemme var de største donorer til Biden-Harris-kampagnen bankfolk fra Wall Street…

På samme tid – og i forbindelse med et økonomisk sammenbrud – er sandsynligheden for, at en af flere konflikter i verden eskalerer til en verdenskrig voksende. Det “angloamerikanske krigsparti ”regner med, at Joe Biden genaktiverer politikken for ”permanente krige” og ”regimeskifte”, som så stærkt er blevet undsagt af Donald Trump, og som Obama-Biden-præsidentskabet så nidkært gennemførte.

Faren her er så stor, at selv Storbritanniens øverste general er kommet ud og har advaret om en mulig Tredje Verdenskrig ved en fejlkalkulation. I et interview med Sky News den 8. november bemærkede chefen for forsvarsstaben, general Nick Carter, at den globale økonomiske krise forårsaget af COVID-19-pandemien kan føre til nye sikkerhedstrusler, og fra optrapning af regionale konflikter til fejlkalkulationer ende i ”en storkrig”. Med hensyn til truslen om endnu en verdenskrig sagde han varsomt, at ”vi må være opmærksomme på disse risici”.

For at vende tilbage til selve det amerikanske valg, må man forbløffes over hvor hurtigt europæiske ledere, der betragter sig selv som vogtere af “demokratiske værdier”, skyndte sig at lykønske Joe Biden med hans “sejr”, udelukkende på baggrund af mediernes fremstilling. (Den russiske præsident Putin og den kinesiske præsident Xi var mere forsigtige, og foretrækker at vente på den officielle meddelelse om vinderen). Og det peger atter på en anden voksende fare – at de kontrollerede medier og de sociale medier, som er knyttet til ‘det militær-industrielle kompleks’, tiltager sig, eller får tildelt, autoriteten til at beslutte, hvad, hvornår og af hvem borgerne skal informeres, og hvad der hensynsløst skal censureres. (Det faktum, at de store nyhedsnetværk pludselig besluttede at afbryde udsendelsen af præsident Trumps erklæring den 5. november, fordi de anså det for “falske nyheder”, burde sende kuldegysninger ned ad rygsøjlen på alle dem, der værdsætter borger- og menneskerettigheder!)

12. november (EIRNS) – Willy Wimmer, den tidligere parlamentariske sekretær i det tyske forsvarsministerium og tidligere vicepræsident for OSCE, noterede sig Trumps fyring af forsvarsminister Esper, og identificerede præcist hvad der er på spil: ”Pentagon forbereder sig på et oprør ”mod præsident Trump, skrev han i Sputnik Deutschland i går. Det amerikanske militær, tilføjede han, “ønsker ikke at se” licensen til at føre krig” taget fra dem. Men Trump ønsker ikke at se hans eftermæle fjernet, hvilket fyringen af hr. Esper viser.

Helga Zepp-LaRouche talte ved en begivenhed i Schiller Instituttet tirsdag og citerede “Rütli-eden” fra Friedrich Schillers berømte teaterstykke Wilhelm Tell, som Schiller skrev baseret på hans kærlighed til Den amerikanske Frihedskrig og Uafhængighedserklæringen som inspiration til hele verden: “Nej, der ér en grænse for tyrannens magt”. Hun tilføjede: ”Det er det budskab, som alle burde bære med sig i den kommende periode. Og jeg tror, vi har brug for en international mobilisering, fordi resultatet af denne kamp ikke kun er et amerikansk spørgsmål …. Hvis denne kamp tabes, mener jeg, at hele verden vil blive underlagt et diktatur, og jeg tror også, at Biden-holdet, der ville komme ind, står for krig … at hele konfrontationen mod Rusland og Kina, hele NATO’s udvidelse ind i Indo-Stillehavet, omslutningen af Rusland og Kina, der har foregået under Obama, og Bush og Cheney før det, sandsynligvis ville forårsage en virkelig katastrofe. Så alt står på spil, og derfor synes jeg, at vi bør tage ordene fra Uafhængighedserklæringen og Friedrich Schiller til hjertet”.

Billede: Patrick Semansky, AP. License: CC BY-NC 4.0

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*