Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Et vendepunkt i opbygningen af en bevægelse

Et vendepunkt i opbygningen af en bevægelse
image_pdfimage_print

3. januar (EIRNS) — Lørdagens eksplosive møde i LaRouche-bevægelsen var et utroligt gennembrud, der viser, hvordan LaRouches vision kan samle politiske ledere, samfundsaktivister og tænkende borgere, som repræsenterer forskellige vælgergrupper, omkring en højere ide om statsmandskunst og menneskeheden. I processen kommer den store glæde ved sammen at opdage et højere begreb, der underordner de forskellige årsager, som får folk med samvittighed og mod til at forpligte sig til. Denne dialog viser, hvordan den historiske udvikling onsdag den 6. januar i Washington, D.C. kan tjene som et vendepunkt i opbygningen af en politisk vælgergruppering på basis af LaRouches vidtrækkende ideer og politik.

Og onsdag bliver faktisk historisk! Kongressens fællessamling kan forventes at fortsætte til ud på de små timer, da valgmandsstemmerne fra seks stater – Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia, Nevada og Arizona – vil blive udfordret af snesevis af kongresmedlemmer og en gruppering bestående af mindst 11 senatorer. Diskussion af resultaterne fra hver stat kan vare op til to timer. Alt imens dette muligvis ikke vil munde ud i, at præsident Donald Trump bliver erklæret som den valgte præsident, vil det bestemt tjene til at henlede nationens opmærksomhed på de bjerge af beviser for uregelmæssigheder ved valget samt ulovlige (uden lovgrundlag) ændringer i valgets gennemførelse. Og det viser, at dette overgreb på demokratisk styreform ikke blot sluges råt af hele regeringen. Uden for Kongressens lokaler, nær Det Hvide Hus, vil en menneskemængde på mindst hundreder af tusinder af Trump-tilhængere samles for at gøre det klart, at der findes en stor og engageret kerne inden for den amerikanske befolkning, som ikke accepterer ødelæggelsen af demokratiske valg.

Det stadig igangværende kup, der gennemføres mod Trumps ‘outsider’ præsidentskab, den koordinerede indsats af det britisk orienterede finansielle, militære, efterretnings-kompleks for at trække USA ind i en fuldstændig unødvendig konflikt med sine naturlige allierede Rusland og Kina, det morderiske forslag om den ”store grønne nulstilling” (‘Green Great Reset’) og den absolutte parodi på retfærdighed, der begås mod den kompromisløse forlægger, Julian Assange, er alle aspekter af et destruktivt, imperialistisk paradigme. Dette britiske angreb på menneskeheden og dets potentiale søger at spille folk ud mod hinanden på den mest nedværdigende måde, baseret på sådanne årsager, som det der kaldes ”race”, mens de overbeviser folk om, at deres største fælles fjende er fremskridt i sig selv, imod hvilket der må føres et grønt korstog.

Men den virkelige fjende er det britiske imperium, der mere end noget andet forsøger at forhindre, at sandheden om dets operationer bliver forstået eller ageret imod. Den uetiske, torturlignende forfølgelse af sandhedssigeren Julian Assange er den seneste i en række overgreb, der kan spores tilbage til det enorme angreb på Lyndon LaRouche, hans metode og hans bevægelse.

Dette perspektiv blev bragt op ved et møde om Julian Assange i New York City af Diane Sare, amerikansk kandidat til Senatet i New York (2022). Med et banner med overskriften ”Præsident Trump, Benåd Assange og Snowden; stop kuppet, frikend LaRouche”, indledte Sare sin taletid ved at springe ud i nødvendigheden af at få renset Lyndon LaRouches navn, og placerede forfølgelsen af Assange (og Snowden) i relation til dette synspunkt. Mens meget af dækningen til støtte for Assange (hvis udlevering til USA til retsforfølgelse for ‘forbrydelsen’ ved at offentliggøre sandheden skal afgøres i dag) omhandler hans fængsling i Storbritannien som et resultat af amerikansk pres, forklarede Sare, at det er omvendt — briterne styrer USA. Hun pegede på drabet af Soleimani og oprindelsen til Russiagate-svindlen.

At frigøre mennesker over hele verden ved at bibringe dem en forståelse for karakteren af den historiske kamp, som de har stor mulighed for selv at involvere sig i, er den største gave. Del dette budskab i dag!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*