Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Atomkrig, the ’Green New Deal’ – to forbundne trusler imod menneskeheden

Atomkrig, the ’Green New Deal’ – to forbundne trusler imod menneskeheden
image_pdfimage_print

16. februar (EIRNS) – Denne nyhedstjeneste har sammen med Schiller Instituttet, ledet af Helga Zepp-LaRouche, organiseret en global mobilisering for at identificere to eksistentielle trusler mod menneskeheden, som åbent bliver støttet af regeringer i den transatlantiske region – 'Green New Deal' og marchen imod atomkonfrontation med Rusland og Kina. I løbet af det sidste døgn er der givet væsentlige modsvar på disse farer fra ledende personligheder i USA, modsvar, som må massecirkuleres internationalt imellem mennesker med god vilje.

For det første, blot få dage efter frigivelsen af EIR–specialrapporten, ’The Great Leap Backward – LaRouche Exposes the Green New Deal’ (Det store spring tilbage – LaRouche afslører den ’Grønne nye Plan’), blev advarslen i rapporten om det dødbringende resultat af at være afhængig af primitive energiformer som sol og vind demonstreret i form af ødelæggelserne i Texas og andre stater som følge af en polar hvirvelvind, et fænomen, som må forventes af enhver, der overvejer livsbetingelser på længere sigt. Med frosne vindmøller og solpaneler nedgravet i sne, har mere end 4 millioner mennesker været uden strøm i frostgrader.

Den tidligere guvernør i Texas, Rick Perry, der også fungerede som præsident Trumps energiminister, kom med en førstehånds redegørelse for katastrofen i Tucker Carlsons show på Fox News mandag aften, og udtrykte sig i termer meget lig dem i EIR ’s specialrapport. ”Vi begyndte med at nedlægge kulkraftværkerne, derefter atomkraftværkerne", sagde Perry. ”Vi er nødt til at have en diversificeret energiforsyning, som er der, når der er brug for den. Det betyder fossile brændstoffer, LNG (Liquid Natural Gas, red.) kompakte atomreaktorer. Vi er nødt til at se på fusionsreaktorer – der gøres store fremskridt inden for dette område lige nu. Jeg hører ikke den nye administration, the 'Green New Deal', tale om andet end sol og vind”. Han fremskrev situation med 10 år, hvis man har en “AOC-verden” (Alexandria Ocasio-Cortez, demokratisk Kongresmedlem, red.) med kun sol og vind, når den næste polarstorm rammer: “Hvis der ikke er energi til opvarmning, vil man dø! Utallige liv kan gå tabt med den form for hensynsløshed, der følger med en sådan filosofi. Det er ikke videnskabeligt. Under kampagnen hørte vi hele tiden: ”Man er nødt til at holde fast ved videnskaben”. Nuvel, videnskaben fortæller os, at hvis man kun har vind og sol, vil det blive meget koldt om vinteren og forfærdeligt varmt om sommeren”.

For det andet sponsorerede Schiller Instituttet lørdag den 13. februar en rundbordssamtale: "Forværring af de amerikansk-russiske relationer – vend situationen med et nyt paradigme eller imødese atomkrig (“Worsening U.S.-Russian Relations — Reverse Them with New Paradigm, or Face Nuclear War”), med en tidligere CIA-analytiker, en tidligere amerikansk senator og lederen fra det amerikanske universitet i Moskva samt Helga Zepp-LaRouche og Harley Schlanger fra Schiller Instituttet. Advarslen fra disse eksperter om den ekstreme fare for krig, blev også for nylig italesat af professor Lyle J. Goldstein fra 'US Naval War College', en ekspert i både Rusland og Kina. I en ledende artikel i Washington Times den 3. februar omtalte Goldstein den "truende togkollision" af forholdet mellem USA og Rusland", at USA og Rusland "praktisk taget var på krigsfod". Han skrev: ”Den vestlige presse er nu fikseret på den russiske oppositionsleder Alexej Navalnys skæbne og relaterede protester”.

Denne mobilisering må optrappes overalt. Den 27. februar vil en anden rundbordssamtale i Schiller Instituttet fokusere på begge fronter af den angloamerikanske krigskampagne mod Kina og Rusland, samt det presserende behov for 'LaRouche-løsningsmodellen' – en afslutning af den britiske imperialistiske opdeling af verden i geopolitiske blokke gennem et nyt globalt finanssystem blandt suveræne stater til finansiering af udvikling af verden og derudover – fred gennem udvikling. Der findes ingen halve løsninger.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*