Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tid til at være alvorlig – atomkrig kan ske!
Schiller Instituttets ugentlige webcast med
Helga Zepp-LaRouche, den 28. april 2021

Tid til at være alvorlig – atomkrig kan ske!
Schiller Instituttets ugentlige webcast med
Helga Zepp-LaRouche, den 28. april 2021
image_pdfimage_print

I sin ugentlige dialog uddybede Helga Zepp-LaRouche de advarsler, som den russiske præsident Putin kom med i hans nationale tale den 21. april. Putin advarede om faren ved at krydse "røde streger", hvilket ville tvinge Rusland til at handle for at forsvare dets sikkerhed og nationale suverænitet. Blandt de trusler han identificerede var vestlig involvering i et planlagt kupforsøg i Hviderusland og et attentat på præsident Lukashenko. I stedet for at tage Putin på ordet og indlede en dialog for at løse uoverensstemmelserne, optrapper vestens krigshøge spændingerne og opfordrer regeringerne til at "hæve prisen" for Rusland for sådan påstået dårlig opførsel, mens de opfinder nye begrundelser for at straffe Rusland, såsom anklagen om, at Rusland stod bag en eksplosion ved et ammunitionsdepot i Tjekkiet i 2014!

Som sædvanlig er britiske propagandaoperationer i spidsen, herunder Chatham House og The Economist.

Hun skar igennem artiklerne, der støtter Annalena Baerbock, den nye kanslerkandidat for det Grønne parti i Tyskland, og påpegede, at de Grønnes program ikke kun er anti-industri og for afvikling af moderne energiproduktion, men også aggressivt anti-Rusland/anti-Kina, i tråd med Davos-kredsens kampagne for den store nulstilling (Great Reset) og den grønne New Deal. Dette hænger sammen med kampagnen for radikal befolkningsreduktion, hvilket altid har været det vigtigste engagement for dem der står bag den grønne bevægelse.

Hun opfordrede vores seere til at tilmelde sig Schiller Instituttets kommende konference den 8. maj, for at hjælpe os med at vække befolkningen til den virkelige fare, der konfronterer os, som kommer fra en bande fanatikere, der har forpligtet sig til at reducere verdens befolkning gennem krig, hungersnød og sygdom.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*