Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

NATO i færd med at implementere overtagelse af Ukraine

NATO i færd med at implementere overtagelse af Ukraine
image_pdfimage_print

11. november 2015 – I dag udgav Sputnik News en analyse af Victoria Legranova, en russisk forsvarsanalytiker, i hvilken hun dokumenterer, at NATO er i færd med at forberede overtagelsen af kontrollen over hele det militære og paramilitære apparat i Ukraine, selv om Ukraine ikke får formelt NATO-medlemskab. I stedet satser NATO på total udstyrs-kompatibilitet og kommandokontrol. »Som resultat vil NATO blive i stand til at etablere et netværk af taktiske operationscentre i hele Ukraine for at kontrollere landets bevæbnede styrker og også de paramilitære grupper, som er aktive i landet. Hvis regeringen af en eller anden grund skulle komme uden for vestlig kontrol, eller en ny præsident kommer til magten, kunne disse paramilitære grupper bruges til at genoprette status quo«, advarede hun. Ukraines militære stabschef, general Viktor Muzhenko, bekræftede, at NATO i øjeblikket er i færd med at udarbejde planer for moderniseringen af Ukraines militær frem til 2020, hvor det vil være fuldt ud kompatibelt med NATO-standarder.

Lyndon LaRouche gjorde i dag imidlertid nar ad den idé, at NATO skulle kunne være i stand til at gennemføre en sådan operation. »Vesteuropa er ved at kollapse økonomisk og finansielt. Disse planer, under disse betingelser, er rent bedrag. De kan ikke gøre det. Tyskland er under økonomisk kollaps, Frankrig er værre stedt, og briterne er mest udtrykkeligt under kollaps. De er ikke alene ude af stand til at gennemføre en så ambitiøs intrige; de er endda ude af stand til at vurdere, at hele ideen er absurd«, konkluderede LaRouche.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*