Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Diskussion med Lyndon LaRouche 10. december 2015:
Tiden er inde til at få både Demokrater og Republikanere,
der endnu har deres forstand i behold, til at handle

Diskussion med Lyndon LaRouche 10. december 2015:
Tiden er inde til at få både Demokrater og Republikanere,
der endnu har deres forstand i behold, til at handle
image_pdfimage_print

Og det, vi i dag har med at gøre, pavens og den britiske kongefamilies grønne politik, deres økonomiske politik, vil resultere i, at størstedelen af menneskeheden uddør og efter kort tid vil det kun være en lille del, der er tilbage og kan overleve.

Så man må betragte disse sager fra en bredere vinkel frem for blot at begrænse sig til visse enkeltsager, som man ønsker at tage op som enkeltsager. Vi bliver nødt til at tage de store spørgsmål op. Og det er det, som folk er bange for. Jeg er ikke bange for de store spørgsmål. Når folk bliver intelligente, bliver de villige til at opgive enkeltsagerne og tage de store spørgsmål op, som er altafgørende for menneskehedens nutid og fremtid.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*