Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Amerikansk professor i international jura:
Stil Obama for en rigsret for at forhindre ham
i et sidste desperat forsøg på at starte en krig

Amerikansk professor i international jura:
Stil Obama for en rigsret for at forhindre ham
i et sidste desperat forsøg på at starte en krig
image_pdfimage_print

12. nov., 2016 – Den 9. november gav Francis Boyle, professor i international jura ved Illinois College Universitet i Urbana, et interview via Skype til Pravda Tv, hvor han ringede med alarmklokken mht., at Obama kunne være »eksistentielt farlig« fra nu og frem til indsættelsesdagen i januar 2017. I en privat e-mail efter interviewet advarede professor Boyle om, at Obama kunne starte en krig, ligesom George Bush Sr. gjorde det med Somalia lige efter, han havde tabt valget til Bill Clinton i 1992.

At gå frem med en kampagne for en rigsretssag nu, i Kongressens overgangsperiode (den såkaldte ’lame duck’ periode), forklarede Boyle i interviewet, ville være »et skud for boven« for Obama; en advarsel om, at »vi ikke vil have krig med Rusland« over Ukraine eller Syrien. Han understregede, at det, Obama gjorde i sidste uge, hvor han satte 300.000 tropper i alarmberedskab, er en del af Obamas fremstød for krig.

NATO-ordren »kom fra Det Hvide Hus«, sagde Boyle til Pravda Tv.

Efter at give udtryk for sit håb om, at Donald Trumps udtalelser imod NATO ville føre til at opløse spændingerne med Rusland, hvilket ville fordre et direkte møde med Putin, sluttede Boyle:

»Lad mig sige endnu en ting. Obama er stadig ved magten fra nu og frem til januar, og han kunne beslutte at fortsætte med at optrappe en krise med Rusland. Så, af denne grund, starter vi en kampagne her for at fremstille et lovforslag om en rigsretssag i USA’s Kongres, når denne atter træder sammen den 14. nov., for at forsøge at få Obama ud, før han starter en krig med Rusland. Vi kan ikke bare sidde med hænderne i skødet her i Amerika … Obama har al denne magt, og han har stadig alle disse anti-russiske rådgivere, der er fortalere for krig.

Vi i fredsbevægelsen mobiliserer imod Obama … vi vil ikke have krig med Rusland … Men Obama må stoppes før tiltrædelsesdagen.«  

Foto: Den amerikanske professor i international jura, Francis Boyle.     

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*