Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Besejr Mueller-kuppet:
’Porten står åben, så gør det’

Besejr Mueller-kuppet:
’Porten står åben, så gør det’
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 18. dec., 2017 – Med den særlig anklager Robert Mueller, der af en førende juraprofessor i dag er blevet sammenlignet med J. Edgar Hoover – med overtrædelse af det Fjerde Forfatningstillæg og det privilegerede advokat-klientforhold i sin stræben efter at få ram på præsidenten – er tilstanden i efterretningssamfundets kupforsøg mod Trump ved at falde fra hinanden.

Hoover afpressede notorisk præsidenter i et forsøg på at kontrollere dem og afsætte dem, om nødvendigt. Mueller er en »juridisk morder« i et to år langt fremstød, »Stop Trump«, på vegne af britisk og amerikansk efterretning og sikkerhedstjenester. Men, tidevandet er ved at vende. På nuværende tidspunkt kunne afskedigelsen af blot nok et forudindtaget medlem af Muellers team bringe hans ryggesløse operation til fald. Denne kamp kan vindes på kort sigt, under jule- og nytårsferien.

Den storstilede cirkulering af LaRouche PAC’s dossier, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk morder; Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«, har været afgørende for at nå til dette punkt. Med yderigere 10.000 eksemplarer ude og endnu flere kongresmedlemmer, der går ind i kampen, kan denne heksejagt besejres.

Men i denne kamp er der kun én vinder. Ikke alene står præsidentskabet på spil, men den konstante trussel om et de facto kup kunne også tvinge præsidenten til at forsøge at »gå på line« for at afværge det, ved at give efter for »fjendtlig oppositionsretorik« mod Kina og Rusland.

Har Kina ikke netop forpligtet sig til mere end $80 mia. i investeringer for at genoplive og genskabe Vest Virginias industrielle økonomi? Potentialet for USA’s samarbejde med Kinas Bælte & Vej Initiativ for store infrastrukturprojekter, og for en fuld og hel genoplivelse af NASA’s rumforskning sammen med de andre rumfartsnationer, kunne gå tabt. USA kunne gå, ikke ind i et nyt paradigme for økonomisk fremgang, men derimod tilbage ind i Bush’ og Obamas krigskonfrontationer med Rusland og Kina.

Det, LaRouche PAC og Schiller Instituttet kan gøre nu, vil blive afgørende. Kongressen må handle for at forsvare den Amerikanske Forfatning og de amerikanske institutioners myndighed mod et sådant »deep state« kup. Men en total mobilisering af de små styrker med sandheden i denne sag som de store våben, vil blive afgørende.

I dag sagde Lyndon LaRouche til medarbejdere, at resultatet af denne kamp i det store og hele er op til dem. »Tal omhyggeligt med folk om, hvad vi må gøre … Dette er et vigtigt øjeblik. Porten står åben. Gør det.«

Foto: Fra venstre: Robert Mueller og J. Edgar Hoover. 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*