Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Italiens march imod det ‘nye paradigme’ åbner en stor dør
til også at få USA med ombord

Italiens march imod det ‘nye paradigme’ åbner en stor dør
til også at få USA med ombord
image_pdfimage_print

Den 7 marts (EIRNS) – Schiller Instituttets præsident Helga Zepp-LaRouche henledte i dag opmærksomheden på det strategiske potentiale, som ligger i den internationale konstellation af kræfter, der samles om den italienske regerings hensigt om at underskrive et aftale-memorandum om deltagelse i Bælte- og Vejinitiativet under præsident Xi Jinpings besøg i Italien om to uger fra nu af.

“Italien, der er et af de største industrilande i Europa, har under den nye regering udviklet et meget, meget produktivt forhold til Kina. De har et særdeles godt forhold til præsident Trump. Da premierminister Conte var til G7-topmøde, var han helt enig med Trump om, at gruppen skulle udvides til G8 [ved at bringe Rusland tilbage]. De forlanger endvidere, at sanktionerne mod Rusland skulle fjernes. Og de har en meget interessant og positiv holdning til at overvinde flygtningekrisen ved at slå sig sammen med Kina om industrialiseringen af Afrika,” påpegede Zepp-LaRouche i sin webcast til Schiller Instituttet.

Læg dertil, at præsident Xi kort efter den europæiske tur muligvis vil rejse til USA for det indvarslede (men endnu ikke officielle) topmøde med præsident Donald Trump i hans residens i Mar-a-Largo, hvor de håber på at færdiggøre den brede økonomiske aftale mellem USA og Kina, som der er presserende behov for.

Man skulle tro, at dette ville give anledning til stor begejstring, men City of London og neokonservative kredse i USA har iværksat en voldsom modstandsstorm. Zepp-LaRouche pegede på en rapport i de italienske medier om en passage, som forekommer i udkastet til det memorandum, der skal underskrives af Kinas præsident Xi Jinping og den italienske premierminister Giuseppe Conte. Det italienske Start Magazine rapporterer – idet de citerer udtrykket på engelsk – at det især er denne passage: “Community of shared future for mankind /community of common destiny” (et samfund for menneskehedens fælles fremtid/ et samfund for menneskehedens fælles skæbne), der især bekymrer den amerikanske ambassade.

“En insider, der ønsker at forblive anonym, siger, at hvis et sådant indhold er en del af aftalerne mellem Rom og Beijing, står USA parat til at rejse en storm af spærreild mod Italien,” rapporterede den italienske avis.

“Hvis det bekræftes, at dette virkelig er stridens kerne, er dette den rygende pistol der viser, at den geopolitiske fraktion modsætter sig idéen om en menneskehed,” sagde Zepp-LaRouche. Hun påpegede, at Xi Jinpings formulering med målet for Bælte- og Vejinitiativet er at danne et “samfund for menneskehedens fælles fremtid/ et samfund for menneskehedens fælles skæbne”, hvilket er den formulering der, som hun ofte har understreget, kommer nærmest til hvad Schiller Instituttet arbejder for, nemlig ”et nyt paradigme i menneskets historie, hvor menneskeheden, ene og alene, skal sættes i første række, før alle nationale interesser, og at vi har nået et punkt i menneskehedens historie, hvor vi skal tænke på fremtiden for denne ene menneskelige civilisation, der er forenet i rumrejser og forskning, forenet i andre banebrydende videnskabelige gennembrud og overvindelse af geopolitikken.”

De britiske forsvarere af det gamle paradigme har imidlertid en gigantisk strategisk sårbarhed: De har ikke meget at tilbyde verden som alternativ. Deres system er økonomisk konkurs og synker ned i fysisk økonomisk sammenbrud, mens Kina har trukket 800 millioner mennesker ud af fattigdom over fire årtier, og forbereder sig på helt at eliminere den absolutte fattigdom i hjemlandet inden for de næste 22 måneder.
Verden orienterer sig hen imod dette vellykkede nye paradigme, alt imens det Britiske Imperium reduceres til at forsvare deres oligarkiske paradigme ved at fremme affolkning under dække af en grøn dagsorden; og i den forbindelse går så vidt som til at bruge børn og unge til at argumentere for selvmord og affolkning, idet de hævder, at det at have børn er en forbrydelse mod miljøet!

Denne “grønne” løgn har ingen videnskab bag sig. Og som Zepp-LaRouche glad udtrykte det i sin webcast: “Universets videnskab er anti-entropisk; det er videnskab og teknologi, en bedre forståelse af universets love, der ligger bag den kontinuerlige udvikling af civilisationen.”

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*