Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Harrison Schmitt: Månen-Mars er ‘vigtig for udbredelse af den menneskelige art i hele solsystemet – og hinsides’

Harrison Schmitt: Månen-Mars er ‘vigtig for udbredelse af den menneskelige art i hele solsystemet – og hinsides’
image_pdfimage_print

Den 24. juli (EIRNS) — Harrison Schmitt, det sidste menneske der vandrede på Månen, og den måske mest indsigtsfulde talsmand for rumprogrammet, fortalte The Telegraph i denne uge, at ”bosættelsen på Månen og Mars er ekstremt vigtig for udbredelsen af den menneskelige art i hele solsystemet, og potentielt hinsides. ”Det samme blev sagt på Schiller Instituttets konference den 20. juli, på 50-årsdagen for Apollo-månelandingen, med titlen: ‘Menneskehedens fremtid må bestemme vores nutid: En dialog mellem kulturer om, hvordan man udvikler befolkningen og den produktive arbejdsstyrke på Jorden i de næste 50 år, ‘ hvor Harrison Schmitt også kom ind på ‘100-års jubilæet for Apollo’, idet han sagde, at på det tidspunkt “vil der være bosættelser på Månen, mennesker, der bor der permanent, og producerer Månens ressourcer …. bosættelser på Månen bliver legende let.”

Det er den sande optimisme, der er nødvendig for at bryde igennem den dødelige kult af løgne og pessimisme, som falbydes af ”Green New Deal”, fortalerne for skrønen om antropomorfe, menneskeskabte, klimaforandringer, der forsøger at overbevise demoraliserede borgere – især ungdommen – om at verden er fortabt, hvis ikke den industrielle udvikling slås bak, og befolkningen reduceres til 1 mia. (eller færre) mennesker, Jordens angivelige ”lasteevne”. Dette er naturligvis en løgn – vor Jord kan sagtens tilvejebringe livsophold og produktivt arbejde for mange gange den nuværende verdensbefolkning på sølle 8 mia. Men, som Helga Zepp-LaRouche har udtalt, hvordan kan nogen kigge op på himlen, i erkendelse af at der rundt regnet er 2 milliarder galakser der ude i vores ”endelige men grænseløse univers” (som Einstein opdagede), og forestille sig at der er nogen grænser for vores vækst eller befolkningspotentiale?

Det er ikke tilfældigt, at Harrison Schmitt også er medstifter af CO2-koalitionen med Dr. William Happer, professor emeritus ved Institut for Fysik ved Princeton University, og insisterer på, at myten” om at CO2 forårsager klimaændringer, eller at det skulle være et farligt forurenende stof, “er både uvidenskabelig og umoralsk.

Det er vores opgave, som individer, at tilbagevise sådanne moderne versioner af ‘Chicken Little’, som ikke værende bedre end personen i dette børnerim, der hjalp børn med at opdage, at himlen faktisk ikke faldt ned. Og det må tilbagevises hurtigt. Som ‘Deutsche Banks’ igangværende sammenbrud vidner om, vil vindmøller og solcellepaneler som erstatning for atomkraft og fusionskraft ikke alene forhindre os i at nå til Månen, men det vil også ødelægge de videnskabelige fremskridt, der er nødvendige for at forøge den menneskelige produktive platforms kraft, hvilket kræves for at opretholde menneskelig eksistens. Sådanne typer som den nye præsident for Europa-Kommissionen, Ursula von der Leyen, der har til hensigt at gøre Europa ”kulstofneutral” i 2050, vil i stedet forårsage en hurtig affolkning af Jorden, økonomisk kaos og krig. Sådant vanvid og især det psykiske overgreb, der begås mod vores børn – som får at vide, at det ikke giver mening at gå i skole eller at få børn, da verden går under om 12 år gennem global opvarmning – må identificeres som den intention om folkedrab, der ligger bag løgnerne.

Samtidig er den smukke fremtid, der står på dagsordenen for de næste 50 år, både mulig og absolut afgørende; en fremtid med gennemførelsen af LaRouches Fire Love; med USA, der slutter sig sammen med Kina og Rusland i udviklingen af Bæltet- og Vejen i de tidligere koloniserede nationer samt i rumforskning; og med skabelsen af et nyt globalt kreditsystem, der gør alt dette muligt.

            Det britiske kupforsøg mod præsident Donald Trump afsløres nu for verden, da den ynkelige Robert Mueller, den selvsamme ‘lejemorder’, der fængslede Lyndon LaRouche i 1980’erne og forsøgte at gentage processen mod præsident Trump, vidnede for Kongressen. Selv flere af disse demokrater, der krævede afsættelse af præsidenten, blev tvunget til at indrømme, at høringerne var en katastrofe for dem. Hvis nu justitsminister William Barr rykker hurtigt i sin efterforskning af dem, der igangsatte hele det falske “Russiagate”-fupnummer, vil det britiske plot blive afsløret og ødelagt for altid.

            Trump er tæt på at blive befriet for denne forræderiske operation. For at afslutte jobbet og realisere sin ofte gentagne hensigt om at opbygge venlige bånd med Rusland og Kina, afslutte den britiske imperialistiske opdeling af verden en gang for alle, kræves at Lyndon LaRouches navn bliver renset, for derved at frigøre menneskeheden til at studere hans dybtgående ideer, og at samle verden i en stræben efter den ”udenjordiske forpligtelse”, som Krafft Ehricke dybsindigt identificerede som menneskehedens sande natur.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*