Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Mens den 4. juli nærmer sig, er valget for menneskeheden klart:
Amerikansk revolution eller fransk jakobinsk terror
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche den 1. juli 2020

Mens den 4. juli nærmer sig, er valget for menneskeheden klart:
Amerikansk revolution eller fransk jakobinsk terror
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp-LaRouche den 1. juli 2020
image_pdfimage_print

Den 1. juli (Schiller Instituttet) — I sit webcast i dag kom Helga Zepp LaRouche med en udfordring til alle regeringer og alle mennesker. I en verden, som er domineret af kriser, foreligger der et klart valg: enten får de ideer, der resulterede i oprettelsen af Amerika som en forfatningsmæssig republik overtaget, eller også vil kaos, dengang udløst af de britisk dirigerede jakobinere i Frankrig, kaste verden ned i en mørk tidsalder.

 

Vi ser de britiske imperialistiske kræfter i arbejde, i den manglende vilje til at se realiteten af coronavirus-pandemien i øjnene; i den seneste version af Russiagate med [New York Slimes]-angrebet på Putin og Trump; og i den britiske indblanding i Hongkong som en optrapning mod Kina. Schiller Instituttets konference den 27. juni præsenterede det klare alternativ til disse provokationer, og Ruslands præsident Putins initiativ til et P-5-topmøde er meget vigtigt, da der er behov for dialog, ikke geopolitik og ideologi.

 

I dag har vi valget, sagde hun, mellem Den amerikanske Revolution (Frihedskrig –red.) og Den franske Revolution. Schiller og hans allierede håbede, at Den franske Revolution ville gentage, hvad der skete i Amerika. I stedet overtog den jakobinske terror, hvilket skabte et mareridt. Til den kommende fejring af den verdenshistoriske begivenhed den 4. juli, opfordrede hun lytterne til at tage den bedste tradition fra den amerikanske republik, med dens engagement i det fælles gode. Den presserende indkaldelse til et topmøde imellem stormagterne ville være et godt skridt i denne retning.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*