Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

På årsdagen for mordet på Kennedy:
En påmindelse om, hvorfor Obama skal fjernes fra embedet

På årsdagen for mordet på Kennedy:
En påmindelse om, hvorfor Obama skal fjernes fra embedet
image_pdfimage_print

I dag, den 22. november 2015 er årsdagen for mordet på John F. Kennedy for 52 år siden, og denne dag bør være en klar påmindelse til os om, hvorfor Obama skal fjernes fra embedet. Kennedy blev myrdet af de selv samme britiske royale kredse, der i dag ejer præsident Obama, og som dengang opererede via Canada, gennem franske og spanske mordere og medskyldige amerikanske agenter. Alt imens Kennedy arbejdede sammen med Krustjov for at undgå et atomkrigs-holocaust under den cubanske missilkrise og havde påbegyndt USA’s tilbagetrækning fra Indokina på det tidspunkt, hvor han blev myrdet, så har Obama ikke bevirket andet end forarmelse af flertallet af amerikanere, kaos i mange dele af verden og fremstød for en strategisk konfrontation med både Moskva og Beijing. Kunne der være en bedre måde at højtideligholde JFK’s liv på, end ved at fjerne Obama fra embedet?

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*