Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Helga Zepp-LaRouches kommentarer til præsident Xis tale i China Daily

Helga Zepp-LaRouches kommentarer til præsident Xis tale i China Daily
image_pdfimage_print

18. okt., 2017 – En artikel med overskriften, »Udenlandske iagttagere kommenterer Xis beretning for Kinas Kommunistiske Partis Kongres« i dagens China Daily, har bemærkninger fra Helga Zepp-LaRouche på en fremtrædende andenplads på en liste over 11 kommentatorer.

Artiklens indledning lyder: »Xi Jinping aflagde en beretning ved åbningen af Kinas Kommunistiske Partis 19. Nationalkongres, som har tiltrukket sig stor opmærksomhed og store forventninger i hele verden. Her følger nogle af kommentarerne til Xis beretning.« Efter en første upåfaldende reaktion, fortsætter artiklen:

»Helga Zepp-LaRouche, præsident for Schiller Instituttet, der har hjemsted i Tyskland: ’Det er virkelig værd at bemærke, at præsident Xi lagde en så central vægt på KKP’s forpligtelse til at sikre et »bedre, lykkeligere liv«, »mei hao sheng huo« for det kinesiske folk. At det kinesiske lederskab sætter dette koncept i forreste række, er et lysende eksempel for hele verden’.«

http://www.chinadaily.com.cn/china/19thcpcnationalcongress/2017-10/18/content_33419856.htm

Foto: Xi Jinping aflægger beretning for KKP’s 19. Nationalkongres i Folkets Store Hal i Beijing, 18. okt., 2017. (chinadaily.com.cn)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*