Schiller Institut Nyt Paradigme Webcast
med Helga Zepp-LaRouche
torsdag 16. nov. kl. 18 dansk tid:
»Præsident Trumps Asienrejse og det Nye Paradigme«

Schiller Institut Nyt Paradigme Webcast
med Helga Zepp-LaRouche
torsdag 16. nov. kl. 18 dansk tid:
»Præsident Trumps Asienrejse og det Nye Paradigme«
image_pdfimage_print

14. nov., 2017 – At sige, at præsident Trumps Asienrejse var en historisk succes, er en underdrivelse! Selv om højdepunktet var hans besøg i Beijing og møderne med Kinas præsident Xi Jinping, så var hans møder med andre ledere, inklusive hans udvekslinger med præsident Putin, produktive. Ved hver begivenhed gjorde han det udtrykkeligt klart, at de dage, hvor USA agerede som håndhæver af et unipolært imperium, er forbi.

Bliv ikke deprimeret eller forvirret over det gamle etablissements gæs, der trutter deres løgne og bagvaskelse mod Trump og dem, der mødtes med ham. Det er ikke andet end de hysteriske skræppelyde fra dem, hvis kollapsende verdensorden befinder sig i sin dødskamp. De kan ikke lykkes med at stoppe momentum for den nye dynamik, der er sluppet løs i verden. Lad dem skræppe – vi må udføre vores job for at sikre, at de bliver overvundet, og at det Nye Paradigme vokser helt frem.

Hvad nu? Hvordan går vi videre frem?

Hør med på Helga Zepp-LaRouches webcast i denne uge, hvor hun vil give os en opdatering af den strategiske betydning af Trumps rejse og skitsere for os, hvordan vi går videre frem.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*