Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

International ungdomsopkald med Helga Zepp-LaRouches tirsdag 31. marts kl. 16-18 dansk tid via Zoom

International ungdomsopkald med Helga Zepp-LaRouches tirsdag 31. marts kl. 16-18 dansk tid via Zoom
image_pdfimage_print

Verden er i en alvorlig krise, som er uhørt, uden sidestykke. De gode nyheder er, at eftersom situationen er resultatet af de sidste årtiers forfærdelige politik, vil det være umuligt at “vende tilbage til normal praksis”. Helga Zepp-LaRouche har opfordret unge mennesker til at tage lederskab på dette tidspunkt med store forandringer, for at bekæmpe de to dødelige virusser som nu truer menneskeheden – coronavirus-pandemien og nedsmeltningen af det globale finanssystem.

Vi må komme ud af denne krise med et helt nyt paradigme for fredelig sameksistens mellem nationer og et nyt økonomisk system baseret på samarbejde om fremskridt for hele menneskeheden. Som det bliver mere og mere graverende med coronavirus-pandemien, vil det blive en hasteprioritet at bygge et moderne globalt sundhedssystem for at sikre retten til liv for alle mennesker på jorden.

Videokonferencen er en mulighed for unge mennesker at tale med Helga Zepp-LaRouche og tilslutte sig kampen for dette nye paradigme.

Efter indledende bemærkninger af Helga, vil repræsentanter fra hver nation give en 2 til 4 minutter lang rapport om deres organisering, og en spørgerunde vil herefter følge.

HVORNÅR

31. marts kl. 16-18, dansk tid

HVOR

Voom video konference

Klik her for at tilmelde dig: http://LPAC.co/hz-youth

Del venligst med dine unge kontakter!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*