»Samarbejde mellem Kina og USA
om Bælt & Vej-Initiativet«.
Af Helga Zepp-LaRouche.
Fuld dansk tekst

»Samarbejde mellem Kina og USA
om Bælt & Vej-Initiativet«.
Af Helga Zepp-LaRouche.
Fuld dansk tekst
image_pdfimage_print

Helgas hovedtale ved Schiller Instituttets konference i New York, 13. april, 2017.

Vi bør dernæst mobilisere for, og fremme, at præsident Trumps besøg til Kina tidligt i år – Trump modtog en invitation fra præsident Xi Jinping under deres møde – fremskyndes, og for, at Trump bør deltage i mødet i næste måned: Den 14. og 15. maj er der et historisk topmøde, Bælt & Vej Forum. Dette topmøde bliver bekræftelsen af initiativet for den Nye Silkevej, hvor allerede 20 landes præsidenter, 150 ledere af internationale organisationer og 1200 videnskabsfolk, økonomer og erhvervsfolk har sagt ja til at deltage og yderligere diskutere, hvordan man kan udvikle ideen om Bælt & Vej-initiativet.

Det betyder, at vi har fire uger til at optrappe mobiliseringen i USA for, at USA må tilslutte sig Silkevejen.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*