Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Europæiske og amerikanske borgere
køber ikke Hendes Sataniske Majestæts
krav om krig med Rusland

Europæiske og amerikanske borgere
køber ikke Hendes Sataniske Majestæts
krav om krig med Rusland
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouchePAC, 28. marts, 2018 – Farcen med premierminister Theresa Mays krav om, at verden skal bøje sig for den britiske krone og acceptere den åbenlyse løgn, at Rusland gennemførte en »ulovlig magthandling« mod UK samtidig med, at Kongeriget nægter at fremlægge så meget som antydningen af bevis, overbeviser ikke mange borgere i USA eller Europa og stort set ingen uden for NATO. Organisatorer fra LaRouche-bevægelsen i USA, Tyskland (Borgerrettighedsbevægelsen Solidaritet; BüSo) og andre steder finder, at der er et dramatisk skift i befolkningens respons, siden PM May lancerede sin kampagne for krig med Rusland. De svigagtige britiske anklager mod Rusland – som minder stort set alle om Tony Blairs løgne om Iraks masseødelæggelsesvåben, og om denne løgns forfærdelige konsekvenser – er begyndt at vække et spirende had til denne imperieholdning, som udstråler fra briterne og fra de spytslikkere for briterne, som i 16 år sad på det amerikanske præsidentskab, før valget af Trump.

Lad os se på timingen i dette fupnummer:

  • MI6-kampagnen for at bringe USA’s præsident til fald gennem »Russiagate« er ikke alene kollapset, men dens gerningsmænd i FBI, CIA og blandt de neokonservative i både det Republikanske og Demokratiske parti, står nu selv over for mulige anklager for kriminelle handlinger for deres løgne, læk, ulovlige brug af føderale myndigheder og mere endnu.
  • Theresa Mays regering hang i en tynd tråd, alt imens Labour-partiets leder Jeremy Corbyn blev set som en sandsynlig vinder, hvis der blev udskrevet valg.
  • De kombinerede britisk/Obama-bestræbelser på at vælte regeringen i Syrien og overgive landet til kaos under krigsførende terrorgrupper, ligesom i Irak og Libyen, er blevet alvorligt undermineret af præsident Trumps åbne samarbejde med Rusland omkring udslettelse af terroristerne.
  • Flere europæiske nationer har afvist dæmoniseringen af Rusland, og Italien befinder sig i processen med at danne en ny regering, som sandsynligvis vil afvise europæiske sanktioner mod Rusland i det hele taget.

Så briterne forsøger at gøre det, de plejer at gøre qua deres imperienatur – opfinde en krise, der kan retfærdiggøre krig, få USA til at stå i spidsen og tyrannisere deres fordums »allierede« til underkastelse.

Men, planen virker ikke så godt. Alt imens det er sandt, at Trump-administrationen gik med i masseudvisningen af russiske diplomater, så er det imidlertid klart for briterne, at Trump ikke vil opgive sine planer om at arbejde sammen med præsident Putin. Hans telefonopringning til Putin 20. marts, hvor de diskuterede løsninger på globale problemer uden at nævne den britiske Skripal-sag med ét eneste ord, slog Dronningen og hendes britiske Lords med rædsel, såvel som også den ynkelige Theresa ’M’ May, og som alle ser skriften på væggen: Enden på selve Imperiet.

Næsten et dusin europæiske lande har nægtet at udvise nogen russiske diplomater og har krævet først at se beviser. Briterne har omdelt seks power point-slides som »bevis«, som ikke var andet end en liste over deres svigagtige anklager om russisk »aggression«. Ligesom Christopher Steele-dossieret, vil anklagerne måske narre nogle, for en tid; men briternes troværdighed er slidt ned.

Men, hvad der er meget vigtigt, så har millioner af mennesker i løbet af de seneste halvtreds år hørt Lyndon LaRouche advare om, at USA er blevet holdt for nar af briterne, med at udkæmpe deres kolonikrige siden Vietnam og med at gennemføre deres finanspolitikker med det »frie marked«, på bekostning af det Amerikanske System for dirigeret kredit til industriudvikling. Alt imens mange har fundet dette vanskeligt at tro på, så ser de pludselig de afskyelige løgne og Londons lige så afskyelige politik for anstiftelse af krige, og de reflekterer over, hvem, det var, der i alle disse år fortalte sandheden.

For en gangs skyld er briterne blevet tvunget til at stå i spidsen af deres fupnummer i deres eget navn – og det er deres sårbare punkt. Trumps plan om at arbejde sammen med Putin og med Xi Jinping og afslutte imperie-æraen for krige for regimeskifte og truslen om en atomar udslettelse, må støttes og fuldt og helt gennemføres, og det omgående.

Foto: Dronningen og Prinsen af Wales forlader parlamentet efter dronningens tale, 2017.  Copyright House of Lords 2017 / Photography by Roger Harris. This image is subject to parliamentary copyright. www.parliament.uk

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*