Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Kina åbner Center for International Viden om Udvikling

Kina åbner Center for International Viden om Udvikling
image_pdfimage_print

21. august, 2017 – Præsident Xi Jinping sendte et lykønskningsbrev i anledning af åbningen af Centret for International Viden om Udvikling (CIVU) under regi af Statsrådets Forskningscenter for Udvikling (SFU).

CIVU vil tjene som platform for, at lande kan udveksle erfaringer for at respondere til globale udfordringer om udvikling og opnå bæredygtig udvikling. Under åbningsceremonien i mandags sagde Li Wei, præsident for SFU, at det internationale samfund har brug for nye teorier og ny visdom for i fællesskab at adressere globale udfordringer, såsom terrorisme, klimaforandring, ujævn udvikling og anti-globaliseringstrenden. Ideen om at etablere CIVU blev først meddelt af præsident Xi Jinping på FN-topmødet for Bæredygtig Udvikling i september, 2015.

Foto: SFU-præsident Li Wei (midten) ses her under et besøg til Sanya Kreative Industripark i Hainan-provinsen, januar 2017.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*