Schiller Instituttet taler på BRIKS- og SCO-begivenhed i Rusland

Schiller Instituttet taler på BRIKS- og SCO-begivenhed i Rusland
image_pdfimage_print

En repræsentant for Schiller Instituttet rejste til Rusland, hvor han holdt en kort tale for et publikum af unge ledere fra lande i BRIKS og Shanghai Samarbejdsorganisationen (SCO) og andre. Diskussionen var arrangeret af den Russiske Union for Unge, der havde inviteret panelister og eksperter til deres Tredje BRIKS- og SCO-ungdomsforum i Sotji, feriestedet ved Sortehavet, som blev opbygget fra bunden for at huse Vinterolympiaden i 2014. Denne begivenhed var en del af den 19. Verdensfestival for Unge og Studerende. Flere end 20.000 deltog i den store åbning i sidste uge, hvor den russiske præsident Vladimir Putin talte, og dernæst rejste videre for at deltage i Valdai Klubbens møde omkring 40 km væk i bjergene nær byen.

Talerne og panelisterne gik alle ind for mere integration, diskussion og konsultation mellem deres lande, især inden for erhvervs- og finanssektoren. De vil arbejde på at opbygge mere tillid, respekt og stabilitet. BRIKS, SCO og Bælte & Vej Initiativet (BRI) blev alle nævnt som systemer, i hvilke forskelligheder ikke afgør relationerne, men derimod den fælles vision om udvikling og fællesskab om ideer. For nylig er en BRIKS-avis, en SCO-avis og en BRIKS Tv-kanal blevet opbygget, fordi en masse negative nyheder var blevet cirkuleret i hele verden imod BRIKS. Informationskrigen var i centrum for mange diskussioner, især i sammenhæng med de igangværende ’fake news’-kampagner i USA. I dette lys lavede BRIKS-Tv et kort interview med Schiller Instituttet, og andre har også udtrykt interesse for at udveksle synspunkter.

Foto: Stefan Ossenkopp holdt som repræsentant for Schiller Instituttet i Tyskland en tale for forummet for unge ledere i BRIKS og SCO i Sotji, Rusland.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*